Нямам влогове за 600 000 лева. Откъде да ги имам.

...
Нямам влогове за 600 000 лева. Откъде да ги имам.
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV! Даниел Митов разби на пух и прах фейковете за имотното му състояние: Медиите, които твърдят, че имам влогове за 600 000 лв., да се извинят

Нямам влогове за 600 000 лв.. Откъде да ги имам. Погледнете декларацията. Това е безсрамие. Най-малкото публицистите, преди да напишат нещо, би трябвало да прочетат какво написа вътре в декларацията. Това разяснява зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред публицисти в коридорите на Народното събрание във връзка подправените вести, които се популяризират в някои медии, че има на влог 600 000 лв..

" Аз през 2020 година съм се прибрал от чужбина. Като всеки един естествен български жител, отишъл съм в банка и съм изтеглил заем, с цел да си купя жилище ", изясни той.

" В декларацията написа на каква цена го купих - 225 000 лв. коства жилището, аз съм изтеглил 170 000 лв. заем ", сподели Митов и добави: " Ясно е от кое място е теглен заема, в какъв размер е и жилището в какви стойности е. "

" Не знам по какъв начин да си обясня погрешните данни, които излизат по някои уеб сайтове, с изключение на с неучтивост и непочтеност в някои медии. Моля ги сега, в който прочетат декларацията, да се извинят ", отсече Митов.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР