Нямам усещането, че коалицията ще се разпадне. Коалицията малко по-малко

...
Нямам усещането, че коалицията ще се разпадне. Коалицията малко по-малко
Коментари Харесай

Вигенин няма усещането, че коалицията ще се разпадне

Нямам чувството, че обединението ще се разпадне. Коалицията малко по-малко се научи да работи дружно. Ако спрем едни други да се подлагаме на критика за дребни въпроси, цялата структура на властта ще наподобява много по-стабилна.

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия и заместник-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин пред Българска национална телевизия.
Според него Има Такъв Народ са останали наранени със обстановката за нов шеф на Българска народна банка, оттова потегли съществено напрежение и се надявам към този момент да утихне. Няма по какъв начин една от партиите да направи каквото си желае, като даже " Продължаваме промяната " няма по какъв начин да вземат решение без присъединяване на останалите партии в четворната коалиция, изясни Вигенин.

Той уточни, че каквото обединението се е схванала до момента, се е случило в решенията на Министерски съвет, в решенията на Народното събрание. Две от партиите са нови обединения в обединението - Политическа партия и Има Такъв Народ, като им лишава малко време, с цел да се напаснат към метода на правене на политика. Перспективата е положителна пред обединението и да не сътворяваме неверни усещания за хората, че предстоят нови избори и че обединението ще се разпадне, прикани Вигенин.

" Отварянето на опцията с метода, по който изглеждаме обществено за такива офанзиви изисква сериозен метод по отношение на всяка една от партиите. не трябва да задълбаваме в тематиките, които ни разделят, а да търсим баланс между тях. Коалицията има общи полезности и те са ясно написани в съдружното съглашение ", акцентира зам.-председателят на Народното събрание.

Вигенин настоя още президентството и държавното управление да работят дружно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР