Нямам търпение да спра да пиша за Тръмп! Утре, утре

...
Нямам търпение да спра да пиша за Тръмп! Утре, утре
Коментари Харесай

Бай-бай, семейство Тръмп!

Нямам самообладание да спра да пиша за Тръмп!

Утре, на следващия ден е денят! D-Day. Според мен, Президентството на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в би трябвало да се отбелязва като D-Day+1; D-Day+2 и по този начин нататък – както са отбелязвали развиването на акцията в Нормандия, след десанта през 1944 година

И ето по този начин си пристигна краят на един доста неугледен интервал в международната история. Понеже съм малоумен оптимист, предпочитам да виждам позитивно на него. Въпреки всички отвратителни неща, които донесе, направи по този начин, че по-лесно и по-ясно да се прекара линията на разделянето сред здравия разсъдък и отровния расизъм, боязън, необразованост, откровена тъпотия, експанзия и нацизъм.

Като истински лакмус, това оранжево дребосъче и кликата му от мъпети в Съединени американски щати и по света

демонстрираха къде се крият спящите кафези на домашно-отгледаните терористи. Показаха ни и кои от хората в близост е добре да бъдат отбягвани. И ни демонстрираха каква е разликата сред науката и суеверията.

***

Но, по този начин или другояче, лека бавно си пристигна моментът, в който семейство Доналд и Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил напущат Белия дом.

Изключително рискови могат да се окажат тези последни часове – от позиция на това, че Оранжевият мъпет се гласи да помилва стотина нарушители. Поправка: БОГАТИ нарушители. Според вътрешни източници, помилването коства пари.

Администрацията на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския в същото време реализира връх по изтезания. Всички знаем, че това беше ПР трик, с цел да се лъсне имиджът на „ президент на закона и реда “. Но, вярно сте се сетили – екзекутираните са небогати маргинали, които не могат да си платят помилването. Включително неотдавна беше екзекутирана и Лиза Монтгомъри – потвърдено психологично болна жена, която не разграничава фикция от действителност, и която имаше потребност от помощ и лекуване. Но, в името на Law & Order президентския имидж, умря. Докато други – хора с пари – ще бъдат помилвани от затвор.

Защото… ами тъй като са хора с пари.

Опасни са тези часове и тъй като Оранжевият продължава да разполага с достъп до секретна информация, която коства пари. Много пари. И има доста хора, които са подготвени да ги платят. А той няма да се спре пред нищо. Вероятно е даже да се опита да избяга от Съединени американски щати и да продаде държавните и военни секрети, с цел да си купи поданство някъде. Я Русия, я обичаната му Северна Корея. Хем да си отмъсти, че не го избраха (аз ебаси пича, а Америка не ме обича!), хем да изкара и пари – двете най-любими неща на Доналд: отмъщението и парите.

Първата дама на Съединени американски щати и трета дама на Доналд – Мелания,

на пръв взор изцяло поддържа и стои до брачна половинка си. На втори взор – се приказва, че близки от обкръжението ѝ в Белия дом знаят, че търси метод да се разведе с Доналд и е чакала края на мандата. Което ме подухва на мисълта, че тя е измежду най-щастливите американци след избора на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в. Но това, несъмнено, времето ще покаже. Сега можем единствено да гадаем.

Не ми се приказва за предишното на Мелания, голите фотоси и по този начин нататък, няма смисъл, това ѝ е най-малкият проблем. Било е работа, като работа, да го използваме против нея, ни прави не по-различни от Тръмперите. Но това, което прави в този момент и правеше през последните години, мога да извиня единствено с едно само нещо и то е: боязън от домашно принуждение. В края на краищата, тя е единствено една имигрантка, някогашна моделка, конфигурирана посред престъпна фамилия с връзки във всички незаконни картели. Предполагам, я е боязън да направи нещо, с което да скапе настроението на зле гримирания си брачен партньор. Била е млада, поблазнила се е, в този момент не може да се пусне от хорото. Само по този начин мога да си обясня или извиня това, което се случва към нея.

И въпреки всичко ми е необичайно, че съумя да извърти случилото се на 6 януари – офанзивата на Капитолия – и да изкара себе си „ жертва “, без да обръща съществено внимание на епицентъра на бурята.

Все отново ми е необичайно, че през юни 2018 година, когато отиде да види децата, разграничени от родителите им (някои от тях – завинаги), в центъра за арестувани на границата с Мексико… резултат от политическите упоритости на мъжа ѝ да се хареса на ККК-тълпата, Мелания отиде с яке, на което пишеше: „ Наистина не ми пука, а на теб? “ ( “I Really Don’t Care, Do U?”)

Странно ми е, че е първата Първа дама, която няма да съблюдава традицията да посрещне наследничката на поста ѝ.

Странно ми е, че до момента в който брачният партньор ѝ Доналд приказва по митингите си за това по какъв начин „ имигрантите водят тук фамилиите си и това би трябвало да спре! “, нейното семейство получава гражданство…

Странно ми е, че тъкмо тя води акция против издевателството на деца…

Какви ги приказвам! Въобще не ми е необичайно. Повръща ми се от това, само че не ми е необичайно. Това са те – семейство Тръмп.

Надявам се някой ден да кръстят гадни венерически заболявания на тях. „ Лоша новина… имаш меланиятръмп “… „ Ъгх…! Гадост! “… „ Спокойно, лекува се! Можеше и по-зле да е: можеше да имаш доналдтръмп! “

***

За почитателите на Тръмп… какво да кажем. Ами, да вземем за пример: човек би трябвало да живее живота си по този начин, че някогашните му да не тичат да го издават на управляващите.

Полицията е арестувала Райни Джун Уилямс в понеделник, след сигнал от бившето ѝ гадже. Райни е дамата, която е откраднала преносимия компютър на Пелоси по време на щурма на Капитолия. Интересното е, че ФБР има данни за това, е възнамерявала да го продаде на собствен прочут в Русия. Толкова с „ патриотите “…

Но да се върнем на „ човешката “ история в тая история. Аз персонално – каквито и раздели да имам зад тила си, имам вяра, че нито една моя някогашна няма да ме издаде на управляващите, тъй като не съм такова shitshow (само ще си го ревизирате в Гугъл какво значи). Или най-малко – не чак такова.

Та, така… живей по този начин, че някогашните ти да не те издават на управляващите.

И още за почитателите или по-скоро към почитателите. Знам, че всички сте от някаква странна вяра, някакво наци-християнство, което няма нищо общо с Християнството и, в случай че ви се наложи да избирате сред Тръмп и Христос, ще изберете Тръмп. Но знам, че имате податливост да четете Евангелието като Дявола и да си вършиме всякакви „ заключения “, търсите скрити послания в ръкомахането на Доналд и всичко ви е „ знак “ или „ сигнал “. Искам да ви кажа: откогато подправеният кумир стъпи в Белия дом, се случиха пожари, бедствия, Бог ви изпрати чума. Истинска, действителна пандемия пристигна на Земята. Не знам какво повече желаете? Имейл от Бог? В Сахара заваля сняг. Веднъж е валяло допреди това – през 1942 година, по време на Втората международна. Откакто Тръмп е в Белия дом – вали сняг в Сахара за трети път!

Не е зле, като за „ знак “, а?

...



Прави усещане, че едни ОПРЕДЕЛЕНИ хора са почитатели на Тръмп по света и у нас. Например един евродепутат, който беше обвинен в мятане на пиратки по протестиращите, се хвърли да пази крайно-дясната онлайн платформа Parler. Всички знаем, че Parler е зле затулен канал за нео-нацисти. Но случката поражда въпроси, нали? Като да вземем за пример: за какво хвърляш пиратки по хора, които с МИРЕН митинг си показват мнението, а по-късно вървиш да защитаваш правото на изложение в Parler – платформа за крайно-дясна ненавист, в която се разискват тактики за нахлуване и принуждение?

Нещо ми подсказва, че отговорите няма да ни харесат.

Ще го кажа за не знам кой път: Когато приказваме за свободата на словото, не включваме фашистите, расистите, нацистите и терористите, тъкмо по този начин както, когато приказваме за свободата на половата ориентировка, не включваме педофилите. Точка по въпроса!

Но, хей!—имам положителни вести за всички, ревящи по Parler. Хостингът му е изместен в Русия, стихотворец е от DDOS GUARD. Знаете ли кой още се хоства на същия DDOS GUARD? Официалният уебсайт на „ Хамас “. Честито, патриоти! Свободата на словото ви беше избавена от съветските другари на „ Хамас “.



...



Getty Images/колаж: Novini.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР