"Нямам силикон в гърдите. Те са съвсем натурални!" Това призна

...
"Нямам силикон в гърдите. Те са съвсем натурални!" Това призна
Коментари Харесай

Мацката на Али Соу: Гърдите ми са натурални! /снимки/

"Нямам силикон в гърдите. Те са напълно натурални! " Това призна сексапилната половинка на нападателя Али Соу.
20-годишният български модел Габриела Крекманова се реалокира да живее с някогашния голмайстор на ЦСКА-София в Русия тази пролет. Двамата спретнаха любовно гнезденце в град Ростов, където Али играе.
Габи е една от най-следваните футболни половинки от българските почитатели. Тя провокира нечуван интерес в обществените мрежи и по тази причина реши да отговори обществено на въпроси на свои почитатели. Тя е безапелационна, че обилният й бюст е изцяло натурален. Признава, че съвършеното й тяло не се нуждае от специфична хранителна диета.
"Никога не съм спазвала режим, хапвам всичко. Тренирам през ден, в случай че не ме домързи ", откровена е половинката на Али Соу.
Тя въпреки всичко се е подлагала на разнообразни разкрасителни интервенции. Варненската красавица е почтена, че си е сложила 0,5 мл хиалурон в устните, а преди две седмици е направила и втора такава процедура в Русия. Затова в този момент джуките й наподобяват още по-набъбнали.
Габриела и Али живеят дружно с двете им кучета от породата бостън териер. Моделката признава, че е направила куп ваксини и извадила куп разрешителни, с цел да може да вземе домашните любимци със себе си. Тя е възхитена от живота в Русия и няма желание да се прибира на този стадий.
"Определено хората тук са много по-добри и услужливи. Спокойно е и има доста приятни места за ядене. " Родителите на българката поддържат връзката й с тъмнокожия футболист и даже са подготвени да го одобряват за шурей.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР