Нямам притеснение в краткосрочен план, че една или повече мутации

...
Нямам притеснение в краткосрочен план, че една или повече мутации
Коментари Харесай

Наш епидемиолог не се притеснява, че мутациите на коронавируса ще спрат ваксината

Нямам терзание в кратковременен проект, че една или повече разновидности на ковид ще спрат действието на имунизацията. Това съобщи епидемиологът доктор Петър Марков, учител в Лондонското учебно заведение по тропическа медицина, пред Нова телевизия.
Според него, разновидностите в този момент въздействат на един или различен сегмент, а не трансформират изцяло S-протеина, посредством който вирусът влиза в нашите кафези. Той обаче изрази терзание, само че не и суматоха, че " английският вид " на ковид в действителност наподобява по-заразен. Няма обаче още данни да е по-тежък и да носи повече гибел.
 Здравният министър натъртва на имунизациите, а за лекарство против ковид е внимателен Здравният министър натъртва на имунизациите, а за лекарство против ковид е внимателен
Ще желая от фирмите-производители на ваксина против ковид да отговорят на въпросите на хората. Ще създадем осведомителна акция,...
Малко рано е да се приказва за завършек на пандемията, в случай че имаме няколко хиляди имунизирани в България. Виждаме началото на края на пандемията, разяснява още доктор Марков пред Нова телевизия.
Няма подозрение, че подобен ден ще пристигна – ден, в който ще захвърлим маските и ще забравим ограниченията. Ще би трябвало обаче много да изчакаме, изключително в България, с цел да стигнем равнище от 50-60% имунизирани и да махнем противоепидемичните ограничения, предизвести доктор Марков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР