Нямам представа как са се запознали главният секретар и баща

...
Нямам представа как са се запознали главният секретар и баща
Коментари Харесай

Рашков не отстъпва: Главсекът е натискан от Сарафов и КПКОНПИ

Нямам визия по какъв начин са се срещнали основният секретар и татко и наследник Димитрови. Това съобщи някогашният вътрешен министър и народен представител от ПП-ДБ Бойко Рашков пред медиите в Народното събрание във връзка абсурда с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и появилите се техни фотоси в общественото пространство.

Той изясни, че не е получавал информация, че татко и наследник Димитрови се занимават с каквото и да е било закононарушение. Поводът за познанството с Марин Димитров е един сигнал, който той направи, обвързвано с едно остаряло дело против Мирослав Найденов като министър на земеделието в кабинета на Борисов, където е разследван случай за рушвет от 200 хиляди лева, в който главен очевидец се явява някогашният ръководител на Фонд " Земеделие " Светослав Симеонов, изясни Рашков. Той даже сподели оригинала на сигнала от Марин Димитров.

" Аз не го познавам по различен мотив и в никакъв случай сред нас не е воден диалог и аз не съм проявявал интерес, защото ние не сме били толкоз близки, с цел да се интересувам с какво се занимава, с кой живее, къде живее ", съобщи Рашков.

На въпрос на News.bg за какво Живко Коцев твърди, че поддържал положителни другарски връзки с Димитрови поради самия Рашков, той отговори по следния метод.

" Това не мога да си го обясня. Ако някой е направил ликвидиране и основният секретар научи за това, поради преданост към мен, ще поддържа връзки с тези, които са направили закононарушението? Това ми се коства нелогично. Струва ми се, че изказванията, които направи Коцев са резултат от натиска, който е извършен върху него от изпълняващият функционалности на основен прокурор и ръководител на КОНПИ и други лица и когато са поискали от господин Коцев да подпише оставката готова и поднесена от Калин Стоянов ", разяснява Бойко Рашков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР