Нямам представа как изглежда план Б на Кирил Петков, но

...
Нямам представа как изглежда план Б на Кирил Петков, но
Коментари Харесай

Любомир Дацов: Средната класа ще обеднее рязко

Нямам визия по какъв начин наподобява проект Б на Кирил Петков, само че едно преструктуриране на енергетиката със промяна на източниците по принцип лишава 10 години. Този коментар направи пред Би Ти Ви икономистът Любомир Дацов.

То не е с вълшебна пръчица да превърнеш тиквата в колесница. В България да вземем за пример продължаваме единствено да си приказваме за нови блокове в Козлодуй, посочете ми една стъпка към построяването му, разяснява той.

Европа ще има огромни проблеми, натискът върху обособените страни поради обедняването на междинната класа ще е голям. Но това ще е нищо на фона на нещата, които стартират да се случват с Русия и с нейното население, сподели Дацов.

Няма да се случи даването на изтребители на Украйна, това към този момент го махаме от масата - Пентагонът даде ясно да се разбере, съобщи пък някогашният ни дипломат в Съединени американски щати Елена Поптодорова тази заран в тв ефира.

Външното министерство във Варшава разгласи през вчерашния ден, че страната е подготвена незабавно да съобщи своите изтребители на Съединени американски щати, а оттова те да бъдат дадени за защита на Украйна. Срещу това Полша желае използвани американски бойни самолети. Тя прикани и България да направи същото. Украинските водачи могат да летят на някогашните руски самолети, а с такива в НАТО разполагат единствено България, Полша и Словакия.

Преди седмица настояването да дадем нашите МиГ-ове бе наречено от премиера Кирил Петков подправена вест, като той отхвърли това да е било претекст за промяната на военния министър Стефан Янев, който изрично отказвал.

Много мъчно, съвсем невероятно ще е България да направи изключение, в случай че Европейски Съюз предприеме нови наказания и спре вноса на съветски нефт и газ. Това разяснява още Поптодорова.

Президентът Румен Радев и министър председателят Кирил Петков през вчерашния ден оповестиха, че страната ни не може да си разреши да остане без тези първични материали от Русия, а Кирил Петков изясни, че ще се обявим за изключение при нови такива общи наказания на Европейски Съюз

Европа незабавно би трябвало да преобърне съглашателската си политика с Русия във връзка с енергетиката и това, което прави Германия сега, демонстрира посоката, сподели дипломатката от Атлантическия клуб. Категорична е, че меката мощ на Европейски Съюз против Русия не работи.

България би трябвало доста интензивно и в доста незабавни дейности да преобърне своята енергийна политика дружно с останалите членки на Европейски Съюз, независими дейности единствено ще ни задълбочат проблемите, безапелационна е Елена Поптодорова.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР