Нямам политическа формации, които да не са готови за избори.

...
Нямам политическа формации, които да не са готови за избори.
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Някой идва и казва, че иска 3,9 млрд... Това за мен е изнудване

" Нямам политическа обединения, които да не са подготвени за избори. Мен избори не ме плашат. Но в случай че има, какво биха произвели? Но положителната вест, че Има Такъв Народ няма да влезе. Ще има ли болшинство, което може да се оправи с всички рецесии? Правителството се оправя постепенно, само че славно с рецесиите. И за какво пък не да не има държавно управление на болшинството. Моят апел е към всички, които биха ни подкрепили това, което вършим " - сподели депутатът.

По думите на Ананиев той е разговарял с лица от Има Такъв Народ, които настояват, че харесват Политическа партия и ще ги поддържат: " Виждам, че се пробват протичащото да се показа като изменничество - само че какво изменничество? Към партийния водач или към България? Вярвам, че има народни представители, които биха подкрепили нашите политики ".

" Когато пристигна бюджетът, ще се види кой по какъв начин ще гласоподава. Вчера той не беше подсилен от Има Такъв Народ ", сподели още той.

Относно оповестения план за КНКОНПИ Ананиев твърди, че той е бил изцяло координиран.

" Някой идва и споделя, че желае 3,9 милиарда - това за мен е изнудване.

В един миг ти би трябвало да избираш на пенсионерите ли да помагаш, или на строителния отрасъл.. Как някой разписва контракт, който не е гарантиран финансово? ", съобщи още депутатът от Политическа партия.

" Нямаме прокуратура, по тази причина ни би трябвало работещ КНКОНПИ.

ГЕРБ са на власт в локалната власт - кметовете. Втори и трети ешелон са цялостни с хора от ГЕРБ.

Виждате какво беше за Българска народна банка - какъв бойкот. Ние желаеме да сменим всички, само че въпросът, че като някой те саботира вътрешно като Има Такъв Народ, няма по какъв начин да стане ", приключи той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР