Нямам по-различна информация от тази, която имате вие от медиите,

...
Нямам по-различна информация от тази, която имате вие от медиите,
Коментари Харесай

Николай Радулов: В ДАНС има стуруктури, които не се противопоставиха на руското влияние 12 години

" Нямам по-различна информация от тази, която имате вие от медиите, само че евентуално си спомняте, тъй като съм го споменавал, че местата, където съветските специфични служби вербуват свои сътрудници - са такива, където има информация ", това съобщи пред NOVA Николай Радулов, народен представител от Има Такъв Народ и зам.-председател на Комисията по вътрешна сигурност към Народно заседание.

" Няколко месеца желаех да обърна вниманието към ДАНС и че вътре в тях има структури, които не се опълчиха на съветското въздействие в последните 12 години, по-специално прословутият " Турски поток ", с който направихме подарък на Путинова Русия за 3 милиарда ", добави той.

" При градежа му бяха видяни чиновници на съветските специфични служби и охранители, които са идентифицари като участници в съветски паравоенни формирования, а ДАНС не са си мръднали пръста ", акцентира Радулов и посочи сигналите на гражданско придвижване БОЕЦ по тематиката с тръбата.

" Прокуратурата е единствената държавна конструкция в България, която има публична връзка с съветската прокуратура, прокуратурата на Путин. При господин Цацаров, прокурора " Чайка " подписа дружно с него контракт за взаимна активност и съдействие за битка с тероризма, само че прокуратурата на Путин счита за такива инакомислещите ", безапелационен беше депутатът.

" Аз мисля, че резултатът е налице - както Путиновата прокуратура се бори с инакомислещите, по този начин и нашата прокуратура се бореше против протестиращите през 2020 година ", посочи Радулов.

По димите му обстановката с " Турски поток " е аналогична с тази с АЕЦ " Белене ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР