Нямам племенник. Имам сестра, която има две големи момичета, едното

...
Нямам племенник. Имам сестра, която има две големи момичета, едното
Коментари Харесай

Рашков отрича арестуваният зам.-шеф на „Митниците“ да му е роднина. Източници на Tribune.bg: Близки са!

„ Нямам племенник. Имам сестра, която има две огромни девойки, едното е покойница “. Така отряза пред „ 24 часа “ Бойко Рашков изказванията, че задържаният зам.-директор на Агенция „ Митници “ Людмил Маринов е негов племенник. Повтаря същата теза и пред „ Капитал “.

Рашков отхвърля и да му е по-далечен родственик: „ Преглеждам и роднините си в по-далечни линии. И там няма хора с това име. Нямам и родственици, които работят в митниците “, твърди депутатът от „ Промяната “ и някогашен вътрешен министър в кабинета на Кирил Петков.

Източници на Tribune.bg обаче са безапелационни, че двамата са близки родственици и това не е никаква загадка.

За другия задържан Марин-Димитров-Иарата също се твърди, че е от доближените на Рашков. Той трябваше да бъде един от очевидците по делото против Бойко Борисов, което по този начин и не се състоя след оповестения от съда за противозаконен арест на водача на ГЕРБ.

„ " Като бях министър на вътрешните работи този човек е идвал при мен, както са го правили Ивайла Бакалова, арбитър Владислава Цариградска, Илия Златанов и доста други. Това прави ли го мой непосредствен? “, признава познанството Рашков.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР