Нямам окончателен отговор как ще продължи работата на правителството, защото

...
Нямам окончателен отговор как ще продължи работата на правителството, защото
Коментари Харесай

Христо Иванов: Страната ни не е готова за избори

Нямам финален отговор по какъв начин ще продължи работата на държавното управление, тъй като той зависи от мандатоносителя и всички обединения в Народното събрание. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в Народното събрание.

" Обсъдихме всички аспекти на обстановката, най-важното сега е да се одобри бюджетът, тъй като това е въпрос на отговорност към всички тези хора, които чакат помощ. Всяка една от партиите ще има своите групови органи през идващите дни и тогава ще можем да заемем по-ясни позиции ".

В момента никой не може да каже накъде върви тази страна и това се дължи на съответни хора от Има Такъв Народ, съобщи Иванов.

" Те взеха това решение без да изискат преразглеждане на обединението, просто взеха решение да хвърлят страната през прозореца. Страната не е подготвена за избори. Правителството на малцинството в един парламент с подобен набор от политически сили значи да се откри формула за търсене на поддръжка, с цел да не наподобява тя въпрос на някакви пазарлъци ", добави той.

По думите му не би трябвало да се рискува с плаващи болшинства.

" Нов кабинет не е като да си купим нови обувки. Става дума да се откри формула за това какво законно ръководство и какъв резултат може да бъде реализиран. "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР