„Нямам нужда от сериозна връзка, млад съм още!“ С тези думи

...
„Нямам нужда от сериозна връзка, млад съм още!“
С тези думи
Коментари Харесай

Крушата не падала по далеч от дървото! Синът на Софи Маринов...

„ Нямам потребност от сериозна връзка, млад съм още! “

С тези думи Лоренцо изяснява решението си да не се посвещава на една жена. Той илюстрира казаното със фотография в обществените мрежи, а клюките след фрагмента го обвързват съществено с избраницата му.

Гаджето на Лоренцо и самият той се виждат в тил. Въпреки че твърди, че няма и не желае сериозна връзка на този стадий, синът на Софка дефинира приятелката си като своята кралица. Лоренцо прибавя и корона върху главата на своята мистериозна мацка.



Загадка остава и от кой момент двамата са дружно и дали това в действителност е връзката и може да бъде наименуван сериозна, или е следващата забежка на младока.

Синът на Софка досега е афиширал една-единствена връзка. С тогавашната си другарка той се задържа едвам няколко месеца, след което реши че желае да си поживее. Майка му Софи нееднократно е признавала, че Лоренцо е свободен да прави каквото си желае и тя не му се меси.

Неотдавна пред „ България Днес “ Лоренцо шеговито призна очакванията си: „ Дано да нямам любовния живот на мама “.

Не е загадка, че драмите в живота на Софка постоянно се въртят към мъж. След оплетените и връзки с бащата на Лоренцо и след това с доведения му брат Софчето пристана на Гринго с който се разведоха малко откакто се ожениха. Няколко месеца по-късно още веднъж се събраха, написа HotArena.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР