Нямам нищо общо - това е моя версия, създадена от

...
Нямам нищо общо - това е моя версия, създадена от
Коментари Харесай

Том Ханкс рекламира зъболечение!...О, не бил той...

„ Нямам нищо общо - това е моя версия, основана от изкуствен интелект ”, написа артистът в Instagram, напомня Военновъздушни сили. Ханкс и преди е приказвал за „ креативното предизвикателство “, което изкуственият разсъдък (ИИ) слага пред промишлеността на образните изкусва. Въпросът не на вятъра беше един от централните в стачните претенции на холивудските писатели и артисти.

С повишаването на мощността и сложността на системите с ИИ, порастват и опасенията, че с тях могат да се основават все по-реалистични образни версии на действителни хора – способ, именуван „ надълбоко подправени изображения ”, употребен постоянно в рекламата.

Друг „ претекст ” е възмездие или дискредитиране на звезди, като техни аватари се появяват да вземем за пример в нецензурен подиуми. Последното накара Англия и Уелс да затегнат законовите ограничения против сходни похищения.

Фалшиви изобржения на политици, генерирани от ИИ, изострят и казуса с онлайн дезинформацията. Едни от най-атакуваните са някогашният американски президент Доналд Тръмп и украинският водач Володимир Зеленски.

През септември Гугъл разгласи, че за всевъзможни...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР