Нямам нищо лично срещу Делян Добрев, а срещу модела Добрев,

...
Нямам нищо лично срещу Делян Добрев, а срещу модела Добрев,
Коментари Харесай

Елена Йончева: Делян Добрев не бива да излиза от парламента

Нямам нищо персонално против Делян Добрев, а против модела " Добрев ", сподели в студиото на " Още от деня " депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева.

Тя добави, че тя не мисли, че Добрев би трябвало да излиза от Народното събрание.

Елена Йончева, Българска социалистическа партия: Нямам нищо персонално против Добрев, не смятам, че би трябвало да излиза от Народното събрание, не трябва да подава оставка. Мисля, че по този начин бяга от отговорност, той споделя, че си потегля от Народното събрание и е окепазен, бягането не е вдишване на отговорност. Моят акт е против модела " Добрев " не е против самият Делян Добрев.
Йончева означи, че кметът на Хасково Беливанов е бил на отдалечено към Делян Добрев.

Той би трябвало да каже за какво тези хора са назначавани на тези позиции и чии поръчки са отстоявали. Кметът би трябвало да поеме своята отговорност, добави тя.

Йончева счита, че е скандално политик да упорствал цялата му рода да бъде назначена в община Хасково.

Проблемът не е назначението на родственици, някои може в действителност да са способени, казусът е, че огромна част са били част от неговия бизнес кръг, в негови компании, негови бизнес сътрудници, той ги назначава на основни длъжности в общината, добави Йончева.

Тя съответно цитира числа:

Елена Йончева, Българска социалистическа партия: За година и половина компаниите, в които взе участие зетят на Добрев, печелят 30 милиона лв.. Договорите са съответни, зетят Гаргов има контракти с компаниите. Те са главно за енергийна успеваемост и някои за пътна инфраструктура. Секретарят на общината пък няма длъжностна характерност и няма опит, а тя също е от роднинския кръг на Делян Добрев.

Вижте целия диалог във видеото.  ​Делян Добрев е подал оставката си в Народното събрание ​Делян Добрев е подал оставката си в Народното събрание
Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев е подал оставката си като депутат в деловодството на Народното събрание.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР