Нямам никакво обяснение за включването на името ми в този

...
Нямам никакво обяснение за включването на името ми в този
Коментари Харесай

Манолев не знае защо САЩ се занимават с него, Желязков излезе в отпуска

" Нямам никакво пояснение за включването на името ми в този лист ". Така някогашният зам.-министър на стопанската система Александър Манолев разяснява глобите от страна на Съединени американски щати против него. Той бе включен наред с Делян Пеевски, Васил Божков, зам.-шефа на Комисията по СРС Илко Желязков и някогашния ръководител на организация за българите в чужбина Петър Харалампиев и някогашният основен секретар на ведомството Красимир Томов. Срещу Манолев, Харалампиев и Томов обаче глобите са по-леки по отношение на тези против Божкав, Пеевски и Желязков

Манолев е обвиняем. Той се раздели с поста си, откакто следствие на " Биволъ " описа по какъв начин е построил с европейски пари къща за посетители, която употребява като персонална резиденция.

Преди това Манолев от водача на ГЕРБ Бойко Борисов. След абсурда, в изпратен до медиите запис, се чу по какъв начин Борисов се заканва да го съсипе.

" Повече от 2 години нямам нищо общо с българската политика. Като зам.-министър на стопанската система аз не съм имал никакви пълномощия да взимам каквито и да решения, свързани с веществен интерес на страната. Дори водените против мен каузи са в персонално качество за условия, които са се случили преди заемам обществен пост ", изяснява Манолев пред бТВ.

Друг от листата със глобени, Илко Желязков, който сега е зам.-председател на Бюрото за надзор на СРС-тата, е излязъл в отпуска, заяви Българска телеграфна агенция. Началникът на структурата Пламен Иванов изяснява, че по закон Желязков остава на работа, защото е определен от Народното събрание и даже да желае да подаде оставка, би трябвало да го направи пред Народното събрание. Иванов добавя, че не може да уволни Желязков. ДАНС обаче можели да му лишават позволява до информация. Така той не би могъл да извършва отговорностите си.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР