Нямам никакви съмнения за смъртта му. Той беше изтезаван цяла

...
Нямам никакви съмнения за смъртта му. Той беше изтезаван цяла
Коментари Харесай

Руски опозиционер: Навални беше изтезаван и убит, Путин е враг и на България, и на Русия

Нямам никакви подозрения за гибелта му. Той беше изтезаван цяла година, убиха го в пандиза, това е ликвидиране. Персонална отговоерност носи Путин. Това сподели в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия съветският опозиционер Генадий Гудков по отношение на информацията за гибелта на най-яркия критик на Кремъл.

Той е държан в условия на ужасни изтезания повече от година. Няма значение дали е умрял от болест или са му дали отрова, ясно е, че, виновен е режимът на Путин, съобщи Гудков.

Народът е безпмощен, голяма жандармеристка войска стои против него – към 1,3 млн., която е доста добре въоръжена. Може да се каже, че в днешна Русия народът се намира в пандиза. Русия е разграничена на бараки с друго тежък режим, уточни опозиционерът.

Мъжестевното държание на Навални го накара да стане жертва. Той ще остане знак на битката с путинизма и с всички тирани. Смъртта му няма да остане без отплата. Ние няма да забравим и няма да извиним циничното ликвидиране, осъществено от Путин и помощниците му, означи Генадий Гудков.

Българите би трябвало да се радват, че живеят в свободна и демократична страна. Путин е зложелател на Русия, зложелател е на България. Той е въплъщение на безспорното зло. Това зло би трябвало да бъде победено. Путин не е Русия, той антиРусия. Истинската Русия ще бъде издигната върху отломките на путинистка Русия. Русия ще бъде дружеска на България страна, просто в този момент прекосяваме през мрачни времена, сподели още Гудков.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР