Нямам намерение да се кандидатирам за председател на БСП –

...
Нямам намерение да се кандидатирам за председател на БСП –
Коментари Харесай

Теодора Овчарова: Няма да се кандидатирам за наследник на Паргов

" Нямам желание да се кандидатирам за ръководител на Българска социалистическа партия – София. Това беше пуснато в медиите, с цел да се разфокусира вниманието. Много постоянно се опира до моето име – не мога да схвана за какво. Преди време и Сергей Станишев и други – още веднъж се упражняваха с моето име, когато станах член на Националния съвет”.

Това съобщи пред NOVA NEWS Теодора Овчарова от Българска социалистическа партия в отговор на въпрос дали тя ще бъде правоприемник на отстранения Калоян Паргов отпред на софийската организация на партията.

По думите ѝ софийската градска организация на партията не е наследствена. „ За да стане някой началник – той следва да си го създаде, да си го заслужи и да го изберат неговите другари”, безапелационна е тя.

„ Аз персонално се надявам на някакъв тип смяна. На човек, който ще донесе нов лъх и ще стимулира софиянци и хора от Българска социалистическа партия да повярват още веднъж, че ние фактически се борим с това задкулисие и пазиме техните интереси”, акцентира Овчарова в отговор на въпрос кой съгласно нея би трябвало да оглави градската организацията на партията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР