Нямам корекции, нито силикон! Но без миглите си не мога,

...
Нямам корекции, нито силикон! Но без миглите си не мога,
Коментари Харесай

Щерката на Анелия: Девствена съм, нямам корекции, но без миглите си не мога!

Нямам корекции, нито силикон! Но без миглите си не мога, нося изкуствени, единствено това имам като промяна, без тях не излизам. Така отсече пред почитатели в особено видео с въпроси и отговори дъщерята на фолкзвездата Анелия и предприемача Константин Динев - Ивон.

Апетитната старлетка реши да разкрие в най-откровено " изявление " в обществените мрежи дали има пластични интервенции и дали е... още девствена. " Девствена съм! ", отсича малко Ивон, която от самото начало снима видеото, скрита зад големи слънчеви очила и с дъвка в устата. Зад скъпите очила прозират големите мигли на дъщерята на Анелия, както и тъмните й сенки. Ивон обаче не крие, че си има единствено тях.

" Не употребявам грим в всекидневието си и нямам корекции, нито силикон, нито съм си слагала нещо. Миглите ми са единственото ", продължава хубавицата. Феновете на хубавицата обаче не имат вяра на думите й и задават без заобикалки въпроса - " Защо лъжеш, че нямаш корекции, откакто имаш ", а Ивон се разгневява на екрана. Тийнейджърката още веднъж натъртва, че е изцяло естествена и единственото, което не е " нейно ", са обичаните й мигли, без които не излиза. Иначе от време на време употребява лек макиаж, само че единствено за фотосите в обществените мрежи. В други случаи Ивон разчита на персонален гримьор, като не го крие от майка си, написа " България Днес ".

" Не съм злобна, нито съм кифла и даже не се държа като такава ", откровеничи към този момент за характера си Ивон. Момичето дава да се разбере, че не е и наивна и не разрешава да й се качват на главата или да я наскърбяват. Красивата тийнейджърка признава, че не търпи да се отнасят зле с нея, а приятелите й описват, че макар че е " добричка ", Ивон няма да си замълчи пред злобни и неприятни хора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР