Нямам желание да живея в България. Затова гледам да не

...
Нямам желание да живея в България. Затова гледам да не
Коментари Харесай

Нора Недкова: Не ми се живее в България, хората са завистливи и с лоша енергия!

" Нямам предпочитание да пребивавам в България. Затова виждам да не се арестувам доста в страната. " Това съобщи пред " България Днес " плеймейтката Нора Недкова.



Красавицата, която няма нито една промяна по тялото си, се похвали, че най-накрая е срещнала точния мъж. Нора от година удря на камък с връзките, но най-сетне намира индивида, който търси.

" Имам другар. Пътуваме в чужбина непрекъснато, тъй като има бизнеси. Аз го съпровождам на всички места ", разкри още сексапилната русокоска, само че без да загатва името на обичания си.

 

 Нора е една от най-чаровните ни плеймейтки

Нора е една от най-чаровните ни плеймейтки

Само в последните няколко месеца Нора посещава куп страни с новия си сътрудник - Италия, Турция, Германия, както и екзотичните дестинации Египет, Мексико, Дубай и други. Една от аргументите хубавицата да не желае да се вясва у нас е отрицателната сила на хората в България.

" Пълно е със завистници - отсича Нора. - Чувствам се доста по-добре отвън рамките на страната ", прибавя още изкусителната плеймейтка. Въпреки че не желае и да чуе за България, Недкова се прибира за коледните празници. Навръх 25 декември тя бе в родната Варна. Плейметката прекарва няколко дни със фамилията си.

" За празниците бях в България. Видях се с околните. Срещнах се и със остарели другари, с които другояче се виждам рядко ", разкри още русокоската.

Ултрасексапилната мацка прекарва Нова година в прилежаща Сърбия. Заедно с шумна компания купонясват до ранни зори. Нора се издокарва в дребна секси черна рокля, която натъртва на всичките й големи прелести.

В най-скъпия хотел в Белград на уше на Нора пее не коя да е, а сръбската турбозвезда Карлеуша. " Беше супер празненство. Бяхме доста хора и стана необикновен ваучър ", прибавя Недкова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР