Нямам информация все още, освен от медиите, така че не

...
Нямам информация все още, освен от медиите, така че не
Коментари Харесай

Фандъкова проговори за инцидента в “Младост”! Направи разкрития за още издънки на кметицата…

Нямам информация към момента, с изключение на от медиите, тъй че не бих могла да разясня. Това сподели пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова по отношение на ареста на кмета на Район „ Младост “ Десислава Иванчева, съобщи „ Фокус “.

„ Кметовете се избират мажоритарно, в това число и районните. Отговорността е огромна “, посочи тя. Попитана получавала ли е сигнали за нередности в регион „ Младост “ кметът уточни: „ Имали сме сигнали за забавени преписки, които съм изпращала на вниманието на кмета на „ Младост “, с цел да предприемане на дейности. Разглеждани са и на комисия, само че при мен са идвали единствено сигнали и недоволства за забавени преписки в региона “.

В отговор на въпрос получавани ли са сигнали от строителни компании Йорданка Фандъкова посочи: „ Сигналите, които съм получавала, са единствено за забавени преписки по административни действия, които сме желали да бъдат процедирани, по този начин както закона изисква “.

Попитана по какъв начин ще реагира на ареста на кмета на регион „ Младост “ в качеството си на неин началник столичният кмет разяснява: „ Не съм началник на районните кметове. Подчертавам, че всички районни кметове са определени мажоритарно от жителите на съответния регион. Имаме единствено координационни взаимоотношения. Доста постоянно се бърка, че съм началник на районните кметове, само че това не е по този начин. Шефове са им жителите, които са ги избрали “.

В отговор на въпрос сблъсквала ли се е с проблеми в тези координационни взаимоотношения с Десислава Иванчева Йорданка Фандъкова уточни: „ Проблемите са със забавени процедури по разнообразни тематики, в това число и действия на общината. Опитвали сме се да оказваме помощ на регион „ Младост “ “. „ Не разделям кметовете нито по партиен, нито по различен симптом. Хората в регионите чакат и от мен като кмет на града да свършим работа по поправки, поддръжка на региона и вложения. В „ Младост “ построяваме огромна детска градина. Очаквам да стартира и първият стадий на парк „ Въртопо “ всеки миг. Взаимоотношенията ни са чисто служебни “, сподели още кметът.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР