Нямам информация кой е участвал в нея. Аз не съм

...
Нямам информация кой е участвал в нея. Аз не съм
Коментари Харесай

Христо Проданов от БСП съвсем се оплете за среднощната среща на Позитано 20 - увърта за уйдурмата между Харвардите и Корнелия Нинова

Нямам информация кой е взел участие в нея. Аз не съм взел участие. Така витиевато социалистът Христо Проданов се измъкна от въпроса за среднощната среща на " Позитано " 20 сред Корнелия Нинова и Харвардското дуо по тъмна доба в четвъртък.

Това става с диалози и със срещи, посочи Проданов в ефира на телевизия “Нова нюз “ по въпроса по какъв начин се прави политика.

" Не е имало диалози за министри. На този стадий има диалози за политики. За нас са значими политиките “, регистрира още социалистът, макар че повтори, че не взел участие на снощната среща.

Проданов стартира и любопитна теза за какво срещата сред Петков, Василев и Нинова, се е състояла по нощите. Според него, срещата им почнала толкоз късно, тъй като говорилнята в софийския мол по тематика " Култура ", била завършила доста късно.
свързани новини93359преди 9 часа49675преди 6 часа
" Досега под никаква форма не са обсъждани имена на хора за каквито и да е било позиции ", още веднъж избяга от тематиката дали на среднощната среща, Корнелия Нинова не е сложила въпроса точно тя да е ръководител на новото Народно заседание.

" Ще отговоря и трети път - не са водени лични диалози за министерски или други постове ", измъкна се Проданов и от въпроса дали Калоян Методиев е посочен персонално от соцлидерката за вицепремиер.

През миналите три дни харвардите организираха 12 срещи по секторни политики с специалистите на Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България. Днес и в събота срещите ще продължат, като на тях би трябвало да се изчистят целите пред бъдещото държавно управление.
свързани новини75332преди 4 часа
Срещата на " Позитано " 20, която се състоя късно нощес, обаче е следващото доказателство за изказванията на политическите специалисти, които са безапелационни, че дебатите по секторни политики са единствено заслон за илюзия на обществото. Истинските договаряния за сформиране на държавно управление се водят на секрети срещи в партийните централи, надалеч от хорските очи, което Петков и Василев потвърдиха със среднощната си аудиенция на " Позитано " 20.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР