Нямам информация каква е била причината да си тръгнат, със

...
Нямам информация каква е била причината да си тръгнат, със
Коментари Харесай

БСП за напусналите министри от ИТН: Не е добър знак

" Нямам информация каква е била повода да си тръгнат, сигурно не е добър знак някой да си тръгне от което и да е съвещание, разяснява Георги Свиленски, ръководител на на Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", в коридорите на Народното събрание във връзка напускането на държавното съвещание през днешния ден на трима министри от партия " ИТН ".

" Няма напрежение, виждам че бюджетът е импортиран в Народното събрание, следва да бъде утвърден, добави той. И акцентира, че най-важно за всички българи е актуализацията да бъде призната в границите на разчетените периоди - до 24-27 юни, с цел да може от 1 юли пенсионерите да получат преизчислените си пенсии, бизнесът - помощи, всяко едно българско семейство - поддръжка от страната. Всичко друго е въпрос на разговор, само че не за сметка на българските жители, уверен е ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ". Според него въпросът е несъгласието да кореспондира с причини, разсъдък и не постоянно положителният метод е, когато си тръгваш от обещано събитие.

Не мисля, че на съвещанието на Министерския съвет е показан нов вид на актуализация на бюджета, сподели още Свиленски. Напротив, бюджетът е обсъждан на експертни препоръки, на няколко съдружни, някои може да не виждат в него предложенията си на 100 %, само че в последна сметка обединението е от четири партии, не е еднолично ръководство, акцентира депутатът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР