Нямам драми със Съдебен спор КОЯ Е ТЯ Марина Цветанова е родена

...
Нямам драми със Съдебен спор
КОЯ Е ТЯ
Марина Цветанова е родена
Коментари Харесай

Пристав Цветанова от „Съдебен спор”: Разведох се, имам нов приятел!

Нямам драми със " Съдебен спор "

КОЯ Е ТЯ

Марина Цветанова е родена в София на 20 септември 1992 година Завършва публицистика в Софийски университет " Св. Климент Охридски " с профил телевизионна публицистика. Тя е един от най-успешните модели у нас и една от дребното българки, дефилирали на Седмицата на модата в Милано и Дубай. Марина е носителка и на купата " Мисис България 2019 " и е известна като пристав Цветанова от предаването " Съдебен спор " по Нова тв.

- Г-жо Цветанова, по какъв начин станахте модел?

- Моден скаут ме откри инцидентно, до момента в който се разхождах с другарка на бул. " Витоша " в София. Предложи ми да стартира образование за професионален модел. След като го обмислих, се съгласих и прекосих 6-месечен курс, на който се учи походка, държание в общественото пространство, театралничене и етикет. Агенцията повярва в гения ми и покри част от цената за курса. Това е нещо, през което всеки същински модел би трябвало да премине, с цел да бъде квалифициран за стилните задължения, които му предстоят. Агенцията, в която попаднах, основно изпраща моделите си в чужбина, само че аз бях с малко дете и ми беше невероятно да пътувам.

 

- От каква възраст моделите стартират работа?

- Обикновено организациите избират да влагат време и средства в модели на 14-15 години, тъй като на тази възраст имаш опция да работиш повече години, надлежно повече време ще докарваш приходи на организацията. Родителите на малолетните модели подписват контракти от тяхно име. В моя случай родителите ми не ме подкрепяха за тази специалност. При мен стилната кариера стартира, откакто бях пълнолетна и можех да взимам сама решения.

- Помните ли първия си фешън ангажимент?

- Да! Помня го като че ли беше през вчерашния ден - ревю на българска фешън марка. Цял ден се подготвяхме и репетирахме. Накрая взех 20 лв., само че бях толкоз щастлива и това бяха най-сладко изкараните ми пари в живота. Много се гордеех със себе си!

- Това ли е първата ви работа?

- Не, първата ми работа беше на 16 години. Започнах да работя като барман в едно заведение през лятната почивка. Работих две лета подред. След това започнах към един мобилен оператор и работех в магазин. След години израснах в йерархията и ме назначиха на позицията управител на корпоративни клиенти. След това се развивах като модел и сътворих личен бранд за облекла.

- Успя ли моделството да се трансформира във ваша съществена специалност?

 

- Моделството не ми е било в никакъв случай главната специалност. В България преди 10 години трябваше да разгадавам на родни дизайнери, с цел да създадат ревю, в което вероятно да вземам участие. Българският пазар е доста дребен и няма толкоз доста дизайнери, които да вършат непрекъснато ревюта и да снимат рекламни акции. Много е мъчно моделството да ти бъде съществена специалност. Не е допустимо в България да се изхранваш с това.

 

- Как започнахте да получавате фешън задължения в чужбина?

 

- При мен нещата станаха на по-късен стадий, когато бях по-организирана и по-осъзната. Подбирах уговорките, за които си коства да пътувам, и в никакъв случай не съм спала в моделско общежитие. Първият път получих предложение онлайн за хора, които имат бранд. Отидох, с цел да създадем фотосесия и да снимаме реклама. Оттам към този момент ме видяха и заваляха предложения за седмиците на модата.

- Как съчетавате родителството с кариерата?

- Дъщеря ми към този момент е огромна, скоро ще навърши 10 година Тя е доста послушна и нямам съвсем никакви проблеми с нея, изцяло ме поддържа във всичко, както и аз нея. Гледането на щерка ми постоянно е било мой приоритет. Старая се да комбинирам нещата. Трудно е, само че не е невероятно. Баща й доста ми оказва помощ. Когато ми се постанова да пътувам, баща й я гледа.

- Как спечелихте " Мисис България "?

- Моя другарка, която е печелила състезанието, сподели, че след него животът й се е трансформирал към положително и ми показа, че има кастинг. Посъветва ме да се запиша, защото това е най-престижният конкурс за омъжени дами. Отидох на кастинга и след известно време ми се обадиха да ми кажат, че съм утвърдена.

- Очаквахте ли да спечелите?

- Не, въобще не чаках. Това ми беше първият конкурс, а имаше дами с доста по-голям опит. След успеха ми през 2019 година животът ми в действителност се промени. Започнаха доста повече марки да ме канят да ги съставлявам, участвах в над 50 благотворителни акции. Радвам се, че с помощта на състезанието имах опцията да съм потребна на обществото.

- Преди 2 години публикувахте фотоси от сватбата си в Доминикана. Как решихте да се омъжите там?

- Това беше едно много импулсивно решение, което към днешна дата не мога да кажа, че е било вярно. Беше прекрасен и забавен миг, за който и до ден сегашен си припомням с усмивка. С мъжа ми се разделихме и сега си имам нов другар. Много съм щастлива с него.

- Как станахте пристав в предаването " Съдебен спор "?

- Жоро Игнатов ми се обади с предложение да бъда пристав. С него се познаваме от деца. Заради образованието ми реши да ми предложи, аз одобрих незабавно, без да се възнамерявам. Работих там в продължение на 2 години, само че политиката на предаването е да се сменят приставите, с цел да има многообразие. Няма драми, не съм напускала, не са ме и уволнявали. Просто краткотрайно се разделихме. " Съдебен спор " беше един от най-хубавите ми интервали. Там отиваш на работа и не знаеш какво ти следва. Това са същински истории и нямаше нищо нагласено. Реалният живот е по-интересен от каквито и да е режисури.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР