Нямам анорексия и не съм болна. Храня се здравословно, а

...
Нямам анорексия и не съм болна. Храня се здравословно, а
Коментари Харесай

Мис България Тамара Георгиева: Не съм анорексичка

" Нямам анорексия и не съм болна. Храня се здравословно, а не с вафли. Здрава съм, упражнявам настойчиво и по тази причина имам съвършена фигура ”, съобщи Тамара Георгиева във връзка слуховете, че страда от анорексия, научи HotArena.

Скандалната миска, чийто нос се трансформира в мотив за рецензии и насмешки в мрежата, последните дни е набеждавана, че е болна от анорексия. Бъдещата снаха на бизнесдамата Катя Роуз, обаче изрично опроверга тези клюки.

„ Тренирам по няколко часа дневно, поради което ми се постанова да хапвам през няколко часа, с цел да имам съвършена фигура. Но хапвам единствено здравословни и потребни храни ”, споделя още Тамара.

Настоящата мис България сега обикаля света около работните си задължения. Тамара е в стилния бизнес и работи за своята бъдеща свекърва Катя Роуз. Георгиева има сериозна връзка със сина на бизнесдамата—Стивън. Двамата още не мислят за брак, само че към този момент живеят дружно под един покрив.

Животът ми е изпълнен с работа и професионални задължения, само че оставям време и за себе си ”, разкрива още Тамара.

След избора й за мис България, в мрежата тя бе затрупана от отрицателни мнения. Дори Жени Калканджиева се изрече сериозно за нея и съобщи, че Тамара би трябвало да си оправи носа.

„ Няма да си върша корекции по лицето ”, безапелационна е Георгиева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР