Нямам амбицията да съм президент, защото съм стигнал до върха

...
Нямам амбицията да съм президент, защото съм стигнал до върха
Коментари Харесай

Каракачанов предложен от ВМРО за президент

Нямам упоритостта да съм президент, тъй като съм стигнал до върха на политическата си кариера. Има доста хора, които са изкушени от това. Но съм едно от предложенията на нашата партия Вътрешна македонска революционна организация и занапред ще го обсъждаме на наши конгреси, съобщи в предаването на Би Ти Ви „ Тази заран “ водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Той разкритикува положението на оградата по границата с Турция. „ Министерство на вътрешните работи би трябвало да дава отговор за оградата по границата ни с Турция, тъй като регионалните шефове се сменят доста постоянно “, сподели той.

„ 4-5 млн. лева ще се дадат в този момент за ремонтна оградата и това е обикновено. Няма нещо постоянно. Защо 6 месеца служебното държавно управление нищо не правеше а в този момент почнаха да приказват, че оградата не извършва функционалностите си, до момента какво правеха “, сподели Каракачанов.

Той уточни, че до момента в който е нямало ограда – преди 2014 година, България била наводнена от емигранти.

Пробойните в този момент очевидно не са единствено в оградата, а и в защитата на границата. „ Щом почнаха да ги залавят навътре в страната, значи има пробойни. Вероятно има случаи на корупция, само че тя е на локално равнище “, сподели водачът на МВРО и някогашен вицепремиер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР