Нямам абсолютно никакви притеснения, каза Пламен Узунов след разпит в

...
Нямам абсолютно никакви притеснения, каза Пламен Узунов след разпит в
Коментари Харесай

Пламен Узунов след разпит в прокуратурата: Нямам абсолютно никакви притеснения

Нямам безусловно никакви терзания, сподели Пламен Узунов след разпит в прокуратурата по отношение на следствие против висши длъжностни лица и магистрати за търговия с въздействие.

Пред медиите секретарят на президента по правни въпроси добави, че се познава с Пламен Бобоков и са имали срещи в служебни качество.
Нова серия доказателства на показ: Прокуратурата сподели чатове по следствие за търговия с въздействие (ОБЗОР) То е обвързвано с досъдебното произвеждане против Пламен Бобоков, упрекнат за аферата с боклука
По-рано през днешния ден по време на съвещание за смяна на мярката на Бобоков прокуратурата изнесе данни за евентуален диалог сред него и Узунов по отношение на решение на Върховен административен съд за танкера БАДР.

Узунов сподели още, представен от Българска телеграфна агенция, че " сега се пробва да се измести главната тематика в страната, като се пришиват такива неща ".

По-рано през днешния ден домът на Пламен Узунов беше претърсван от проверяващите органи. След това той пристигна в Спецпрокуратурата да бъде разпитан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР