Нямало е никаква индикация и сигнали, че назрява такова огромно

...
Нямало е никаква индикация и сигнали, че назрява такова огромно
Коментари Харесай

Кметицата на Рогош: Нямаше никакви индикации, че назрява такова огромно напрежение

Нямало е никаква индикация и сигнали, че назрява такова голямо напрежение. Това разяснява пред публицисти кметицата на Рогош Величка Величкова във връзка шокиращия случай с убийството на татко и двамата му синове от техен непосредствен родственик, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Ромската махала в Рогош е много огромна, над 1200 индивида. Досега напрежение не е имало, като се изключи дребни дрязги, както на всички места другаде. Повечето от хората работят, грижат се за фамилиите си, за къщите, описа Величкова. С признателност означи наличието на мобилните екипи на Министерство на вътрешните работи, които непрестанно работят и не се вижда напрежение измежду жителите на селото. 

" Съжалявам доста, всички сме потресени от този случай, тъй като нямаше никаква индикация и сигнали през това време, че назрява такова голямо напрежение. 

Къщата (б.а. - поради която стана престъплението) е в процедура на легализиране. Виждала съм проектите и скиците, не мога да кажа дали процедурата е приключена на 100%, би трябвало да бъде тествано в общината " - сподели още кметицата на Рогош. 

Според нея, след бързата интервенция на полиция и жандармерия напрежението в селото е овладяно.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР