Няма значение за коя партия какво е добро, за всички

...
Няма значение за коя партия какво е добро, за всички
Коментари Харесай

Борисов: Когато българите осъзнаят кой стои зад Слави, ще бъде късно

Няма значение за коя партия какво е положително, за всички към този момент стана еднообразно неприятно. Това сподели на конференция в централата на партията водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “. „ Отдавна към този момент не ни упрекват за нищо с Движение за права и свободи. В цялата предизборна акция Движение за права и свободи играха толкоз брутално против нас на изборите, а всичките им назначения по горските стопанства и ВиК си ги направиха, тъй че клишетата от дълго време към този момент не са на дневен ред. Има си дневен ред в страната и би трябвало да създадат нещо и за хората “, съобщи Борисов.

На въпрос какво е мнението му за оферти от Има Такъв Народ за министър-председател Пламен Николов, Бойко Борисов съобщи: „ Аз се вардя да давам персонални оценки и по тази причина изтъквам, по тази причина цитирах съдружниците на Асен Василев. Те споделят, че е доста интелигентен, само че шарлатанин. Избрал си го е Слави за министър председател. Знам каква е тази служба “.

„ Ако за всяко нещо би трябвало да питаш някого, става тежко. Дали има опит този човек, не мога да кажа, тъй като не го познавам. На външен тип ми е приветлив. Въпросът е по какъв начин ще направи връзката със Слави Трифонов, тъй като индивидът на деня, който носи цялата отговорност за това, което се сучи, е Станислав Трифонов. Всяко едно решение, което ще вземе този министър председател, би трябвало да има поддръжката на Трифонов, с цел да може и парламентарната група да го поддържа. Оттук нататък следва доста комплицирана парламентарна игра. Как ще се играе не знам и не е моя работа. От мен няма да чуете оценки.

Попитан претендентът за президент на ГЕРБ дали стои от негово дясно, той отхвърли да назове име и добави, че и двамата души до него се имат за умни и красиви. „ Говорим за доста тежки времена, които настават, да приказваме едно по едно. Имаме да решаваме парламентарна, политическа, миграционна, здравна, осведомителна, финансова, икономическа, земеделска рецесия. Дайте да решим нея. Има време “, посочи той.

На въпрос дали за ГЕРБ е по-добър вид да има нови избори, водачът на ГЕРБ съобщи: „ За нас всеки вид е еднообразно добър. Проблемът е какво следва за хората “.
„ Няма значение за коя партия какво е положително. За всички към този момент стана еднообразно неприятно. Като се върнат хората от морето и ги подгонят бързите заеми, като се утежни времето и се изпълнят лечебните заведения, да сме живи и здрави, ще си приказваме отново. На 30 юни още съм споделил, че когато българите осъзнаят кой стои зад Слави Трифонов, ще бъде късно “, уточни Борисов.

„ Към мен нямаше схващане. Аз в този момент го разбирам Трифонов. Той е попаднал в сфера, в която няма и познати. Ние като спечелихме едно време изборите и трябваше да намерим министри, а познавах единствено служители на реда и пожарникари. Като си показва какво го чака, и всеки би трябвало да е брилянтен, той по тази причина се опасява да извади държавно управление. Нека той си спомня какво правеше мен, Плевнелиев, Лили Павлова. Тогава той демонстрираше ли схващане? Нула. Тогава и ние по този начин сглобявахме държавно управление “, добави той.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР