Няма значение пред коя стая се строяваме. Не е важно

...
Няма значение пред коя стая се строяваме. Не е важно
Коментари Харесай

Борисов: Ако сме единни като нация, ще преминем по-лесно през тези изпитания

Няма значение пред коя стая се строяваме. Не е значимо къде, значимо е под един байрак да се строим в името на България. Не се ли строим дружно, влизаме в дългова серпантина и не можем да вземем тежките решения, като влизането на България в еврозоната и Шенген. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, коментирайки думите на Кирил Петков, че " Батальона се строява "  е към този момент остарял шлагер, не толкоз настоящ.

Борисов акцентира, че е извънредно значимо спорът в Газа да завърши скоро. " В изискванията на възходяща инфлация и заболеваемост от Ковид, в случай че сме единни като нация, ще преминем по-лесно през тези тествания ", уточни той.

Лидерът на ГЕРБ акцентира смисъла на толерантността в град Търговище:  " ГЕРБ е партия на всички български жители. Етническата приемливост е доста значима ". Той добави, че сега очевидци на жестоки спорове и би трябвало да има съгласие сред политическите сили.

" За страдание, в този момент гледаме най-лошия конфликт сред Израел и Палестина. Пропускаме, че на 300-400 км от нас има война в Украйна. В тази обстановка е доста значимо разбирателството сред политическите партии. Вижте Израел за три години пет избори, като в България. Протести в Израел за правосъдна промяна, като в България. А врагът не спеше по това време ", съобщи Борисов, представен от БГНЕС.

Той уточни, че в случай че се стигне до по-голяма война, това ще докара до обективното повишение на цените на горивата: " Казвам обективно, тъй като три години цената на горивата беше висока, само че не по справедливи причини… Инфлацията е доста висока и още ще се вдигне. "

Борисов попита риторично финансовия министър Асен Василев, за какво когато приказва за по-малката събираемост от Митници и Национална агенция за приходите, спестовно пропуща да каже кой през последните 3 години е управлявал и е бил в управлението на тези организации.

" Лесно се дава обещание ", сподели той, визирайки обещанията, които водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков е дал на жителите на Пловдив през вчерашния ден. " Три години за какво не направихте това, което в този момент обещавате ", попита Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/292857150272401
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР