Няма значение какво ще стане после“ беше мотото на протестите

...
Няма значение какво ще стане после“ беше мотото на протестите
Коментари Харесай

Стоян Радев: Надежда ще проблесне, когато тези, които се борят с лъжата, престанат да си служат с нея

„ Няма значение какво ще стане след това “ беше мотото на митингите от 2020-а. „ Да се маха неприятното, пък ще забележим “. Сега същите, които развяваха този байряк, са научени да повтарят: нашето държавно управление беше свалено от хора без никакъв проект за ръководство след това.

А то началото на непланираните дейности беше обещано от тях самите. Провалените парламенти се заредиха от този момент насам, а упоменатото държавно управление беше толкоз компромисно, че е непристойно да се дава за образец, в случай че не е образец за неприятен образец.

Надежда ще проблесне тогава, когато тези, които се борят с лъжата, престанат да си служат с неистина. Явно някой им споделя, че без клевети няма по какъв начин, само че има по какъв начин. Срамота е положителните да не имат вяра в положителното - то би трябвало да има сили за победа, без да му се оказва помощ с пиар хватки и погрешни внушения.

Ако пък на някого толкоз му липсва проект, да се обърне към президента - там май всичко върви по проект, че дори и тези, дето в този момент се оплакват от неналичието му, бяха, а може би към момента са част от него.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР