Няма значение дали просто сте прекалили с изкушенията предния ден

...
Няма значение дали просто сте прекалили с изкушенията предния ден
Коментари Харесай

24-часов детокс план за здраво и красиво тяло

Няма значение дали просто сте прекалили с изкушенията предния ден или пък имате потребност от малко ободряване и рестарт на организма си. Детоксът постоянно е добра концепция и е хубаво да се прави понякога.

Детоксикиращият проект, който ще ви представим през днешния ден, ще даде нов подтик на организма ви, ще ви пречисти и ще ви помогне да извършите живота си една концепция по-здравословен.

 hh Thinkstock

Всичко, от което се нуждаете, са 24 часа и предпочитание за красиво и крепко тяло!

Сутрин

На пробуждане: започнете деня си стремително - с чаша хладка вода с лимон. Тази стъпка ще ви зареди с витамини и ще подтиква храносмилателния ви система.

Преди закуска: по време на детоксикацията не е целесъобразно да се отдавате на тежки тренировки, само че въпреки всичко е значимо да раздвижите кръвта си. Събудете тялото си с леки йога извършения или няколко клякания.

 hh Thinkstock

За закуска: заложете на храни, богати на фибри или си направете смути. Те няма да ви накарат да се чувствате подути.

Почивка за кафе: не е добре да пиете кафе по време на 24-часовия ви детокс. Заложете на зеления чай, който е богат на антиоксиданти , а в случай че ви се хапва нещо дано да бъде плод - ябълките и боровинките с кисело мляко са съвършен вид.

 hh Thinkstock

Обед

Почивайте постоянно: ставайте колкото се може по-често от бюрото си и се радзвижвайте, най-добре на всеки 20 минути. Ако не е допустимо да ставате толкоз постоянно, то най-малко си взимайте отмора от монитора като гледате настрани на всеки 20 минути за по 20 секудни.

За обяд: хапвайте малко по-рано и изберете меню, което включва чорба и салата. Обядвайте надалеч от бюрото си и оставете телефона си. Насладете се изцяло на храната, а по-късно се разходете или просто постойте на открито към 15 минути.

 hh Thinkstock

За следобедна закуска: фреш или плодове - няма по какъв начин да сбъркате тук. Те ще ви освежат и няма да ви разрешат да ви се спи.

 hh Thinkstock

Вечер

Отпуснете се: преди да се приберете и да седнете на дивана, е хубаво да извършите нещо, с което да поглезите тялото си. Масажът или сауната са сполучлив избор. Благодарение на тях ще отпуснете напрежението.

За вечеря: добре е да хапнете от обичаната си риба за вечеря. Морската храна ще се погрижи за положителния вътрешен баланс на тялото ви. Опитайте да не се храните пред тв приемника, а да се насладите на храната без ненужно разпръскване.

 hh Thinkstock

Почивка: сполучливият детокс идва и с нужното количество здравословен сън. Той е значим фактор за битката с килограмите, равнищата на напрежението и цялостното положение на организма. Вземете си топъл душ, легнете си в точния момент и оставете съня да си свърши работата.

 hh Thinkstock

Прочетете още:
9 евтини суперхрани за отлична памет Как се отслабва без премеждия и ограничения Проклятието на работещите пред компютър Детоксикираща диета Каква диета да съблюдаваме, в случай че не спортуваме редовно
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР