Няма значение, дали някой е стрелял по главния прокурор Иван

...
Няма значение, дали някой е стрелял по главния прокурор Иван
Коментари Харесай

Плачков по Нова: Няма значение дали Гешев сам си е направил атентата

Няма значение, дали някой е стрелял по основния прокурор Иван Гешев, или Гешев самичък си е направил нещо - това е атентат против държавността, това съобщи артистът Веселин Плачков в “Пресечна точка ” по Нова телевизия. Коментарът му пристигна в следствие от разкритието от министъра на вътрешните работи, че Иван Гешев не е пътувал със фамилията си в колата, до която избухна гърмеж на 1 май.

Плачков сподели също, че от представители на органите на властта знае, че на прокуратурата към този момент се гледа като на зложелател. “Всеки може да бъде наказан, в случай че няма връзки. На доста места в страната всеки знае кои са наркоразпространителите, единствено прокурорите не знаят. Остава си сами да се пазим. Няма да се изненадам, в случай че скоро тук-там се появят дружини, които сами да ловят наркоразпространители ”, разяснява артистът.



Известният доктор доктор Спасков съпостави разминаванията сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата по въпросите към атентата с Гешев със здравна обстановка. “Лекарите заобикалят да споделят на пациентите какво би могло да се случи. Органите на реда също би трябвало да приказват единствено за това, което е несъмнено ”, съобщи той.



Политическият наблюдаващ Борис Станимиров пък съобщи, че се плаши какво би станало, в случай че страната ни стане цел за “истински терористи ”. Той акцентира, че обстановката след гърмежа демонстрира от ден на ден нуждата от правосъдна промяна. “Това към този момент не е нишова политическа идея, а нужда, която се вижда към този момент от всички ”, съобщи Станимиров.

И тримата участници в предаването обявиха, че опитите да се извлекат пиар изгоди от гърмежа са най-вредното и срутват престижа на държавните институции. “Има я горчивината от първата лъжа и хората се питат какъв брой още са неистините ”, сподели доктор Спасков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР