Няма значение дали е едва 150 см, тя е достатъчно

...
Няма значение дали е едва 150 см, тя е достатъчно
Коментари Харесай

Жената, която е родена през май е солта на живота

Няма значение дали е едвам 150 см, тя е задоволително огромна, с цел да се оправи с всяко предизвикателство на живота, тъй като дамата, родена през май е солта на живота.
Тя съчетава в себе си тези качества, които мъжете търсят, само че рядко откриват. Тя е почтена и открита, не обича игричките и не прибягва до хитроумни женски трикове.
Тя е по-силна от доста мъже, само че е задоволително уверена в себе си, с цел да разреши на колегата си да управлява, в случай че той желае. Ако той пък не се оправя, тя ще поеме нещата в свои ръце. Но въпреки всичко избира да остави мъжът да бъде по-силният от двамата. Тя търси същински мъж, тъй като е същинска жена и се гордее с това. За нея да бъдеш жена не значи да си слаба, глупава и беззащитна.

Скритата ѝ воля и хладнокръвие са толкоз мощни, че с тях би могла да спре препускащи коне. Хубавото е, че дамата, родена през май е спокойна и уравновесена, тъй като зад привидното успокоение нормално се крие чувствена натура, която мъчно би могла да бъде обуздана.
Тези дами нормално не се интересуват от просвета. Това не значи, че не са умни, в противен случай, техният разум може да съперничи и на професорски, само че те просто не се интересуват от относителности и абстракции. Дипломите не я впечатляват. За да я спечелите уважението ѝ ви би трябвало единствено едно нещо – удобен интелигентен. Тя самата е практична и не хвърчи в облаците. Тя е чисто физическо творение. Сетивата ѝ са изострени и търси приятност и чувствено задоволство във всичко, което прави.

Не се опитвайте да ѝ давате препоръки от сорта на „ Това е потребно за теб “, тя няма да ги одобри, тъй като се доверява единствено на личния си нюх. Рядко ще видите изкуствени цветя в дома на дамата Телец, тъй като нейните цветя би трябвало да са същински, както и всичко останало в живота ѝ. Тя обича да усеща дъхавия им мирис.
Цветовете също работят на сетивата ѝ и колкото по-наситени са, толкоз по-добре. Нюансите на синьото и розовото я вършат по-отстъпчива. Когато отивате при нея, слагайте си синя вратовръзка или яркорозова риза, само че не по едно и също време. Тя въпреки всичко има възприятие за естетика.

Жената, родена през май е добра брачна половинка, тя е постоянен сътрудник и правилен приятел. Не си избира мъжете поради парите им, а тъй като цени персоналните им качества. Именно тя е онази жена, която би останала цяла нощ, с цел да бди над болното си дете. Тя е дамата, която постоянно ще вдъхне вяра на брачна половинка си.
На нея постоянно може да се разчита, също така има златно сърце, което обича да оказва помощ. Когато сте изгубили посоката и се чувствате съкрушени, елате в топлия ѝ дом, с цел да се сгреете от нейната любов.

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР