Няма значение, че любовта е важна част от живота ни

...
Няма значение, че любовта е важна част от живота ни
Коментари Харесай

Най-големите страхове на зодиите: Какво им пречи да разкрият любовта си

Няма значение, че любовта е значима част от живота ни и е съществена нужда за всеки човек. Хората към момента се опасяват да се поддадат на възприятията, изключително в самото начало.

Овен

Овенът желае да направи всичко по собствен метод и по проект. Това им дава възприятие за предимство. Те се опасяват да не изгубят в една връзка. Тъй като тези хора могат да се оправят сами, Овните не са склонни да признаят пред други хора какъв брой доста се нуждаят от тях.

Телец

Когато Телец откри любовта, той желае тя да продължи постоянно. Ето за какво лишава толкоз време на тези хора да намерят подобаващия човек. Основната му преграда пред интимността е страхът от промени в рутината, тъй като интимността би трябвало непрекъснато да се ускорява.

Близнаци

Те обичат да флиртуват и рядко се пробват да поддържат актуалните си връзки. Страхът от скуката е това, което им пречи да работят интензивно върху връзката.

Рак

Страхува се, че хората биха могли да схванат за неговата накърнимост. Но възприятията му са толкоз явни, че се случват много постоянно.

Лъв

За Лъва е мъчно да се откаже от възприятието за цялостен надзор над протичащото се, по тази причина постоянно държи колегата си на разстояние.

Дева

Най -големият проблем на Девата е възприятието им за безполезност. Девите се опасяват да покажат минусите си, макар че по техните стандарти няма идеални хора.

Везни

Везните се пробват да създадат всичко красиво и хармонично и по тази причина си затварят очите за всички проблеми, което единствено ги отчуждава от колегата им. Везните се опасяват да се потопят в безреден кръг от страсти.
 Как да разберете дали той ви обича – задайте му единствено един въпрос Как да разберете дали той ви обича – задайте му единствено един въпрос
Много дами мечтаят за огромна и красива обич. Доста постоянно тези фантазии остават неосъществени. Същевременно мъжете са подготвени да се закълна...

Скорпион

Тези хора не се опасяват и не се крият от интимността. Освен това са склонни към дълбоки усеща. От друга страна, те постоянно крият възприятията си от боязън да не бъдат предадени.

Стрелец

Стрелецът избира самотата пред връзките. Те харесват свободата, по тази причина са склонни да заобикалят интимността. В връзките те се усещат като в капан.

Козирог
 Ако желаете щастлива връзка за цялостен живот, правете тези 20 неща Ако желаете щастлива връзка за цялостен живот, правете тези 20 неща
Каква е тайната на двойките, които остават дружно до края, макар всички неприятности и тествания, които им се случват? 1. Не заспива...

Козирозите желаят да наподобяват мощни и издръжливи. Като са способни, уверени и упорити, те заобикалят да демонстрират страсти и да демонстрират своята уязвимост. Други хора постоянно разчитат на тях, само че самите Козирози не знаят към кого да се извърнат за помощ.  

Водолей

За Водолея логиката е по -важна от всяка страст. Тези хора постоянно изпитват усложнения да изразят възприятията си. Страхът да бъдат лишени от свободата им е най-големият проблем.

Риби

Рибите, сходно на хамелеоните, могат да намерят разнообразни подходи към разнообразни хора. Но в последна сметка те към момента не знаят какво желаят. Озовавайки се сами със себе си и надалеч от потребностите и възприятията на други хора, Рибите стартират да схващат по -добре себе си и да се отървават от нуждата да спасят всички, които обичат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР