Няма заяждане между кабинета и президента, по-скоро има допълване по

...
Няма заяждане между кабинета и президента, по-скоро има допълване по
Коментари Харесай

Московски: Няма заяждане между кабинета и президента

Няма заяждане сред кабинета и президента, по-скоро има допълнение по тематиката с въздушните коридори, сподели министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски.

Ивайло Московски - министър на превоза, осведомителните технологии и известията: Идеята на въздушната линия до Одеса е, че има огромна българска общественост там. Това са потребни политики за страната, улесняват и бизнес, и туризъм, и връзката сред самите български общности.
Транспортният министър разяснява и казуса със замърсяването на въздуха и старите коли.
Ивайло Московски - министър на превоза, осведомителните технологии и известията: Голяма част от старите коли минават на механически обзор с катализатри, след това ги отстраняват, с цел да бъдат хванати, би трябвало да се употребява някакъв мобилен метод. В момента минава сериозна инспекция на всички механически пунктове. От април или май месец цялата информация при измерването на нездравословните газове ще бъде непосредствено излъчена първо към устройството на техническия пункт и непосредствено към автомобилна администрация. Ще има и камера, с цел да се ревизира дали се лъже.
Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР