Няма загинали при ПТП през нощта в страната, но жена

...
Няма загинали при ПТП през нощта в страната, но жена
Коментари Харесай

МВР прави масови проверки по пътищата заради катастрофите от последните дни

Няма починали при ПТП през нощта в страната, само че жена е с заплаха за живота, откакто бе блъсната на спирка в София тази заран. 
От събота вечер Министерство на вътрешните работи стартира интервенция в цялата страна за надзор на придвижването по пътищата, оповестява БНР. Причината за акцията са зачестилите произшествия през последните дни, в това число с деца.
Операцията се организира на територията на всички регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи в страната. По заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов полицейските коли би трябвало да се движат с включени лампи, с цел да респектират водачите на пътя.
Заради акцията на Министерство на вътрешните работи по пътищата у нас са изкарани и спомагателни патрули, като тук-там са извикани и чиновници, които са в отмора. Действията се управляват от шефовете на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в страната и персонално от основния секретар на Министерство на вътрешните работи.
В събота вътрешният министър Младен Маринов заяви, че полицията, пожарната и Пътната организация ще работят вече  дружно в нов координационен център. Целта на звеното е при пораждане на случай всички виновни институции да реагират навреме. Центърът няма да изземва функционалностите на незабавния телефон „ 112 “. Дежурните оттова ще подават сигналите на центъра. Подробности за новата конструкция можете да ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.
Очаква се акцията на Министерство на вътрешните работи да продължи и през идните коледни и новогодишни празници, когато се чака придвижването да бъде интензивно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР