Няма връзка без проблеми. Същото е и с брака. Всъщност

...
Няма връзка без проблеми. Същото е и с брака. Всъщност
Коментари Харесай

Нещата, които съсипват брака ви

Няма връзка без проблеми. Същото е и с брака. Всъщност огромна част от фамилните проблеми на една двойка се зараждат на равнище връзка, без значение какъв брой дълга е тя. Това се дължи на обстоятелството, че сътрудниците неглижират разискването на някои значими въпроси. Вероятно от стеснение или тъй като се усещат прекомерно сигурни с половинката си.

Кои са тези проблеми, които могат да разрушат брака?

Не говорите за интимността

Интимността е доста значима част от всеки благополучен брак и е значимо да се приказва за нея. Също по този начин е значимо на по-ранен стадий от вашата връзка да установите отворена линия за връзка на тази тематика. Говоренето за интимността е тип фамилиарност, и от това не трябва да изпитвате стеснение.

Дисбаланси в ръководството на семейството

Това е един от главните проблеми в множеството фамилии. От изхвърлянето на боклука, до извършването на покупки, грижите за децата, кой какъв брой печели. Но проблемите пораждат, когато има липса на почитание в тази посока сред двамата сътрудници. Ето за какво още при започване на всяка връзка, когато двама души заживяват дружно, е значимо да се разиска кой какви упования има, по какъв начин ще си оказват помощ, даже за ежедневните неща, свързани с дома.

Не говорите задоволително за финанси

Ако финансите не се разискват, изключително преди брака, това бързо може да се трансформира в огромен проблем, изключително в случай че има разлики в навиците за харчене или изплащането на дълг на единия или другия сътрудник, или подобен обвързван с погашение на общо жилище се трансформира в огромен разход за бюджета. Важно е да се намерения кой какви заеми има, да сте наясно кой какви приходи получава, дали някой от двамата ви не е хазартен вид. Също по този начин за вземането на заеми по време на брак, които носят риск и за другия сътрудник и т. н.

Имате чувството, че не сте чути

Понякога сякаш дребни и безобидни мнения ви карат да се чувствате афектирани, наранени. За страдание, премълчаването на тези дребни сякаш пренебрежими моменти могат да се трансфорат в огромни проблеми. Често единият от сътрудниците се усеща нечут, неглижиран от другия, има чувството, че няма поддръжка.

Различни подходи към родителството

Когато двойки, които имат сходни ценностни системи, решат да имат деца, те постоянно могат да се откажат от същински и съществени диалози по отношение на стиловете на родителство, методите към дисциплината и общите правила за това по какъв начин желаят да възпитават децата си.

Обикновено те са да се съсредоточат върху основаването на детската стая и избора на имена на бебета, а не водят същински диалози по отношение на възпитанието. Настройването на децата против единия или другия родител, също е проблем.

Не отделяте задоволително време един за различен

А това значи, че не се грижите за брака си. Важно е двойките да намерят време, в което просто да бъдат двойка. Да отидат на кино, на бар или да вършат дружно неща, които са правили преди появяването на децата и сключването на брак. Може да е нещо малко, само че да е време единствено за вас двама ви.

Прочетете още
 

Източник: yourtango.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР