"Няма власт, която ако е загърбила обществения интерес, да не

...
"Няма власт, която ако е загърбила обществения интерес, да не
Коментари Харесай

Славчо Велков: Не зная дали ГЕРБ го съзнават, но това е началото на края. Борисов обаче го осъзнава!

"Няма власт, която в случай че е загърбила публичния интерес, да не е изгубила. Това, което следим по места, смачкването на дребния бизнес, ще докара до трагични резултати. Не зная дали ГЕРБ го осъзнават, само че това е началото на края. Но има един човек, който го осъзнава – Бойко Борисов ", съобщи в „ Денят започва” по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия и специалист по национална сигурност Славчо Велков.
Може да се издъним в направление сигурност на европредседателството, счита специалистът по сигурност. Не можем да реализираме такава система на сигурност на инфраструктурата, която обезпечава европредседателството и може да се основат условия за пробив на системата.
Славчо Велков отговори на въпроси, свързани с това, че в четвъртък депутатите от Българска социалистическа партия гласоподаваха срещу Доклада за Националната сигурност. „ Докладът за Националната сигурност е характерен образец по какъв начин от няколко отчета може да се направи неприятен. Той не отразява действителното положение на националната сигурност в България. Говори се предпочитано за сигурността на европейско равнище, само че са изпуснати цели раздели и аспекти - граничната, транспортната сигурност, да вземем за пример жп превоз, дипломатическата сигурност, политическата сигурност, няма нито дума за европейското председателство ", съобщи депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “.
Велков разяснява и отчета за "Грипен "-ите. "Не съумя този план, президентът да бъде махленски в корупция и също така да се върне един от участниците в схемата за закупуване на нови изтребители. Нямаме нищо срещу избора сред марки за изтребители, въпросът е финансов. Проектът за рационализация на военновъздушните ни сили ще е над 5 милиарда лв.. В момента ги няма тези пари и ще мине много време, в което военновъздушните сили няма да имат тези оперативни качества да извършват дилемите си пълноценно. Внушава се непрекъснато виновност на президента от ГЕРБ ", сподели още Славчо Велков.
Според Велков модернизацията на въоръжените сили би трябвало да започва в този момент и отлагането с отчета на комисията отива напред във времето и няма да се вмъкнем в заложената рамка. Цените ще нарастват в същото време, изясни депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР