Няма умора, моята амбиция е да работим за София. Всеки

...
Няма умора, моята амбиция е да работим за София. Всеки
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Амбицията ми е да работим за София и за хората

Няма отмалялост, моята упоритост е да работим за София. Всеки ден сме на терен, на събитие в столицата. Искаме да продължим да работим за богатството на града – със 100 нови паркинга, изтриване на „ калните точки “, нови детски градини... в това ни е хъса за победа. Това съобщи в ефира на Nova News претендентът за кмет на София от ГЕРБ Антон Хекимян.

Той уточни, че ген. Владимир Вазов е кметът на София, на който се възхищава най-вече.

„ Ген. Владимир Вазов е модернизирал столицата, направил я по-светла, подобрил е градския превоз, по негово време се случва Рилският тръбопровод. А моята подготвеност е да построявам нови детски градини, да направя нов парк в „ Младост “, да се усъвършенства доболничната помощ при ДКЦ-тата. Аз съм тук, с цел да работя за София “, акцентира Хекимян.

Кандидатът за кмет на столицата посочи, че работата за София не би трябвало да стопира, тъй като „ има подобен риск “.

В София желая да се работи за хората. Освен огромните инфраструктурни планове, имаме визия за кварталите, за 100 км тротоари. Важната инфраструктура е обвързвана с хората – със здравето, с поликлиниките, които би трябвало да бъдат усъвършенствани. С детската поликлиника, която би трябвало да бъде подготвена напълно скоро. Тя ще се намира ул. „ Пиротска “, в центъра на града. София не е елементарен град, ние сме столица, добави Антон Хекимян.

Той беше безапелационен, че незабавно ще подаде сигнал до прокуратурата, в случай че някой му предложи рушвет, ако стане градоначалник на София.   

В диалога си с водещата Наделина Анева Хекимян акцентира на това, че връзката с жителите ще бъде значим детайл от ръководството му.

Много е значимо Столична община да има противоположна връзка със своите жители. Може да има такова приложение къде ще има ремонт, коя улица ще бъде затворена и за какъв брой време. Тази проактивност би трябвало да бъде усъвършенствана, с цел да бъдат жителите осведомени. Гражданите желаят добра инфраструктура в кварталите, възстановяване на изискванията в междублоковите пространства, както и по-добър живот, разяснява Хекимян.

На заключителен въпрос за промяната на имена на улици в София, Хекимян увери, че такива решения няма да бъдат взимани еднолично, а след разговор с жителите на столицата.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР