Няма тема за оставката на Борисов, заяви пред бТВ в

...
Няма тема за оставката на Борисов, заяви пред бТВ в
Коментари Харесай

Деница Сачева: Няма тема за оставката на Борисов

Няма тематика за оставката на Борисов, съобщи пред бТВ в събота министърът на труда и обществената политика Деница Сачева. По думите ѝ обаче другояче всички разновидности са вероятни, тъй като обстановката е извънредно динамична.

Пред нас стоят значими задания и първата е отвореният спор за промени в Конституцията и тематиките, свързани с върховенството на закона, изборния кодекс, актуализацията на бюджета и приемането на бюджета за идната година, уточни Сачева.

" Темата за върховенството на закона няма да бъде решена с митинги, а с разговор сред всички партии. Това е тематика, по която има потребност от общо национално единодушие ", сподели тя.

" Не бих определила митингите като " революция ", няма идеология. Това е форма на цивилен митинг. Това което ме тревожи, е ескалацията на омразата - хората не смеят да си кажат " Добър ден " ", разяснява министърът.

Според нея тази ескалация ще бележи бъдещето политическо развиване на страната. " Онези водачи, които не я стопират, по-късно няма да могат да посадят нищо върху тази почва. На първо място това са " Отровното трио ", на второ място е президентът. Не се търси разговор, а тъкмо противоположното ", съобщи общественият министър.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР