Няма такова нещо, като промени в кабинета.Нито съм чула, нито

...
Няма такова нещо, като промени в кабинета.Нито съм чула, нито
Коментари Харесай

Нинова: Няма такова нещо, като промени в кабинета

Няма такова нещо, като промени в кабинета.

Нито съм чула, нито пък сме обсъждали такова нещо. 

Това министър Корнелия Нинова отговори на въпрос дали ще има лични промени в кабинета.

Попитана за възможна оставка на външния министър Теодора Генчовска, тя отговори: " Според мен е слух единствено и операция ".

Нинова означи, че не счита, че вътрешният министър Бойко Рашков би трябвало да си подаде оставка, откакто през днешния ден Софийският областен съд анулира като незаконосъобразна заповедта за задържането на водача на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов, съобщи през днешния ден.бг.

Вицепремиерът пристигна в Народното събрание за среща на експертните препоръки от четирите обединения в ръководещата коалиция. На диалозите ще бъдат разисквани стопански и обществени ограничения, удостовери тя, представена от Българска телеграфна агенция. По думите на Нинова, измежду обсъжданите тематики ще е преодоляване на инфлацията и цените, както и компенсирането на приходи.

" Слагаме началото на диалога за актуализация на бюджета ", уточни още тя.

" Трябва да подсигуряваме финансовата непоклатимост на държавата; да няма популизъм, само че да има действителни дейности, които да оказват помощ на стопанската система и семействата ", счита още Нинова.

Тя означи, че таванът на цените е " една доста гореща тематика ", по която имаме разнообразни отзиви.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР