Няма такъв аналогичен случай и тези щети не могат да

...
Няма такъв аналогичен случай и тези щети не могат да
Коментари Харесай

Адв.Стойков за разменените бебета: От Шейново казват, че исканото безщетение е прекомерно високо

" Няма подобен подобен случай и тези вреди не могат да бъдат измерени в пари. Това ще бъде предизвикателство, както за нас, по този начин и за съда ", това съобщи юристът, който съставлява едно от фамилиите с разменените бебета, Стоян Стойков в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

" Болницата по никакъв метод не се ангажира с всичко това, което анонсираха, че ще платят непринудено сума. От " Шейново " споделят, че е прекалено високо обезщетение, само че никой от тях не е споделил какво е действителното съгласно тях обезщетение ", съобщи юрист Стоян Стойков.

" Това дело евентуално ще продължи година и половина, две. През цялото това време тези родители и тези деца ще живеят още веднъж в тази ситуация. Това планува психични експертизи, медии и така нататък Обществеността ще продължи да се занимава с този случай ", сподели още той.

Адвокат Стойков съобщи, че казусът към момента се проверява от прокуратурата.

" Сумата от 300 хиляди лева се дефинира като се консолидирахме двете страни. Едната страна предложи и ние се съгласихме. Считам, че би трябвало да се вземе поради, че моите доверители виждат детето си за първи път на 13.01. Болницата най-малко трябваше да излезе и да се извини ", счита той.

" Никой не е застрахован, че това няма да се случи още веднъж. Никой не може да изиска оставката от някого. Това е честен аспект, в случай че някой усеща, че би трябвало да подаде оставка, това би трябвало да се случи ", разяснява Стойков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР