Няма сценаристи на това, което се случва. Има сценаристи на

...
Няма сценаристи на това, което се случва. Има сценаристи на
Коментари Харесай

Асен Агов: Оптимист съм за България

Няма сценаристи на това, което се случва. Има сценаристи на силите на злото, които желаеха оставката на ръководителя на Народното събрание, желаеха избор на съмнение. Това сподели журналистът Асен Агов в ефира на Нова телевизия.

Той обаче сподели, че е оптимист за България и това, което го кара да е оптимист е наличието на толкоз младежи, които излизат по площадите в последните дни.

Политологът Евгени Дайнов сподели, че има чувството, че няма да падне държавното управление. Той добави, че има забележим уплах у някои депутати.

„ Затова чакам да стане по този начин, че да няма 121 гласа " За " вота, да бъдат примерно 118. Очаквам през днешния ден някой да се разболее, някой да го заболи зъба “, сподели той по отношение на днешния избор на съмнение. Журналистът Ивайло Цветков - Нойзи обаче не е оптимист, тъй като и в двата лагера има какво да се желае.

„ За предпочитане е този опит да продължи. Избори сега са неприятен вид “, сподели той. Нойзи се надява да се реализира единодушие към евентуално нова фигура, друга от настоящия министър председател и даде образец с Никола Минчев. " Кирил Петков става отровен за тази група от „ ИТН “, която прекрачи алената линия и мина в другия лагер ", добави Цветков.

Агов сподели, че в случай че това държавно управление падне, то това ще е спомагателен тласък за младежите. „ Тази нецензурност, която върлува в политиката, би трябвало да бъде заличена. И ще бъде. Важното е да продължи наклонността на смяната, а не кое име ще се предложи за министър председател “, сподели Агов.

Политологът Евгени Дайнов съобщи, че е доста добре, че е почнала тази рецесия, тъй като ръководещите са почнали да упражняват лидерска функционалност, а безпорядъкът и страхът са влезнали при тези, които се пробват да ги смъкват.

„ Трябва да разграничим фантазията от рационалността – да не се разпореждат огромни очаквания, че нещата могат току по този начин да се оправят. Да си пожелаем да не вървим на избори тази година “, сподели Нойзи.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР