Няма структура на Жени ГЕРБ (ЖГЕРБ) в страната, която да

...
Няма структура на Жени ГЕРБ (ЖГЕРБ) в страната, която да
Коментари Харесай

Ирена Соколова: Няма структура на ЖГЕРБ в страната, която да не участва активно в политическия живот

Няма конструкция на Жени ГЕРБ (ЖГЕРБ) в страната, която да не взе участие интензивно в политическия живот. Това съобщи ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова по време на шестата политическа академия на Жени ГЕРБ. Форумът се организира в гр. Вършец (област Монтана).

Организатори на събитието са Жени ГЕРБ и Фондация „ Конрад Аденауер “, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Благодарение на дамите има чувството, че този свят е по-добър. Пожелавам си да бъдем все по този начин дейни и отсега нататък. Амбицията ни е след тази академия да излезем с подготвени поръчки какви политики ще следваме в бъдеще “, уточни Соколова и посочи, че от 140-те дами на форума – 70% идват за първи път.

„ Това е смисълът на всичко. Да надграждаме своя потенциал “, означи тя.



„ За мен е извънредно наслаждение да срещна толкоз благи лица, обединени от идеята ГЕРБ “, бяха думите на народния представител от ГЕРБ-Монтана Дилян Димитров, който е и регионален координатор на партията. Той уточни, че неговият район има потребност от такива мероприятия.

„ Макар и да сме едни от най-бедните в страната, сме едни от най-гостоприемните. Вършец е образец за град, който се развива с помощта на вниманието, което държавното управление на Бойко Борисов отделя на Северозападна България “, изясни Дилян Димитров.

По думите му единственият метод хората да не напущат района и да се развиват в него е децата да получават качествено обучение и да се разкриват нови работни места.



„ Благодаря, че избрахте Вършец за това събитие. Пожелавам си след края на форума всеки от вас да откри не една, а доста аргументи да се върне отново при нас “, сподели кметът на Вършец и алегоричен хазаин на събитието Иван Лазаров.

Кметът на Враца Калин Каменов пожела на всички участници да вземат най-хубавите хрумвания и образци от форума и да ги приложат в техните градове. „ Благодаря за вниманието, което държавното управление ни оказва. Те демонстрираха, че Северозападна България не е просто политическо благопожелание, а действителен ангажимент, по който всекидневно се работи “, акцентира Каменов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР