Няма странични ефекти от ваксината. Това сподели пред Нова телевизия

...
Няма странични ефекти от ваксината. Това сподели пред Нова телевизия
Коментари Харесай

Брънзалов: В деня на ваксина без яйца, шоколад и алкохол

Няма странични резултати от имунизацията . Това показа пред Нова телевизия лекар Николай Брънзалов, заместник-председател на БЛС . Самият той се имунизира и показа, че не е почувствал болежка. До втората доза имунизираните да понижат използването на алкохол, предложи той и уточни съвет, който се дава да постоянно от по-възрастните лекари за деня на имунизиране: през днешния ден без шоколад, яйца и алкохол .

Всички медикаменти, които минават през ЕМА, са тествани и безвредни , по мнението му. Желаещите да се имунизират, съгласно лекар Брънзалов, не е нужно да си прави тест за алергия. Образуваните антитела след боледуване не са задоволителни, колкото след ваксина, по мнението му.

Ваксинираният не заразява и не се разболява , а задачата на лекарите е не да лекуват жителите, а да не се заразяват, безапелационен бе медикът. Той не познава доктор, който да се колебае по отношение на имунизацията. За пръв път се слага подобен вид ваксина на човешката популация, посочи лекар Брънзалов.
анкета
Ще се ваксинирате ли против COVID-19?
При първа опция Не, боязън ме е Ще изчакам да мине време Само с съветската ваксина Няма подобен вирус
При първа опция

Не, боязън ме е

Ще изчакам да мине време

Само с съветската ваксина

Няма подобен вирус

На въпрос по кое време се чака да се разхлабят рестриктивните мерки , зам.-председателят на БЛС изясни, че това е политическо решение , което обаче зависи на първо място от държанието на жителите и .

Тези заболявания не изчезват просто ей по този начин , посочи Брънзалов и напомни последните случаи на взрив на морбили. Докторът уточни, че и морбилито не е изчезнало от единствено себе си, а персоналните лекари интензивно са издирали неимунизираните от своите пациенти.
 COVID-19 остава трайно при нас, само че имунизацията щяла да го държи в шах
COVID-19 остава трайно при нас, само че имунизацията щяла да го държи в шах

Имунизацията била като изстрел със снайпер през отворен прозорец
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР