Няма справедливост - Йордан Бозуков от Хасково е в гроба,

...
Няма справедливост - Йордан Бозуков от Хасково е в гроба,
Коментари Харесай

52 почернени семейства настояват за лидерска среща, искат пияните убийци да гният в затвора

Няма правдивост - Йордан Бозуков от Хасково е в гроба, а килърът му – зад граница, сподели майката на убито дете

Адът за Нина Петкова след убийството в събота на сина ѝ Филип на пешеходна пътека в София следва. Трябва й време и ние всичките родители, които сме се събрали през годините и сме към този момент 52 фамилии, най-добре я разбираме. Това сподели пред бТВ Петя Иванова. Тя е също майка на починало на пътя дете.

„ Думата правдивост я няма и ще липсва, до момента в който депутатите и министър председателят Денков, които не знам в коя страна живеят, само че не са осведомени с проблемите на фамилиите ни и за какво се стига до тази безотговорност “, разяснява дамата. 

„ Чакат се с години експертизи, кръвни проби и правосъдни решения. В нашия случай за три убити деца и двама полуинвалиди трета година се бави решението. През това време всички убийците са на независимост. Имат още шофьорски книжки и по тази причина се стига до възприятието за безотговорност. За страдание имаме следващата почернена майка, която още не е осъзнала какво се случва “, прибавя тя. 

„ Настояваме за среща, само че не тъй като желаеме да се забележим с депутатите, а с цел да схванат проблемите и къде са пробойните. На националният митинг на 1 септември пред Народното събрание помолихме Росен Желязков да излезе и да каже дали ще има лидерска среща. Цената я заплащат нашите деца и още какъв брой би трябвало да има убити на пътя, с цел да се случи нещо? “, пита Петя Иванова. 

„ Имаме случай в Хасково с водач, на който е била върната книжката единствено преди две седмици, убива Йордан Бозуков. Къде е килърът? Той е в Турция. Заповед за ареста му няма. Прокуратурата не знае по какъв метод да го върне, а Бозуков е в гроба “, споделя тя.  

Когато се качват в колата пийнал или дрогиран и настъпваш газта до дъно, това е съзнателно ликвидиране, сподели още дамата. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР