Няма спор - всички искаме София Ден и Нощ“ да

...
Няма спор - всички искаме София Ден и Нощ“ да
Коментари Харесай

Как са снимани секс сцените в "София Ден и Нощ" и кой кого ревнува в реалния живот

Няма спор - всички желаеме „ София Ден и Нощ “ да се върне на екран. Докато се чудим дали това ще стане или не - продължаваме да разкриваме пред вас пикантните детайлности, които споделиха за Vbox7 някои от най-любимите герои на сериала. 

В новия епизод на „ Героите от София Ден и Нощ: Отново дружно “ надигаме завесата над това по какъв начин са определени съответните герои и персонажи при кастинга, по какъв начин се снимат секс подиуми с непознати, имало ли е повече от игра за пред камерата сред някои от тях, ревнували ли са се и какви са мръсните секрети, които са обикаляли из коридорите на снимачните площадки. 

Виж още: Героите от София Ден и Нощ за първи път споделят най-горещите секрети към сериала

Оказва се, че Димитър (Дани) и Кристиан (Митака) са единствените, които са определени още на първия каст, а е имало още пет тура по-късно. Двамата толкоз добре са влезнали в облик незабавно, че продуцентът е бил сигурен, че са идеални за сериала. Реално те са и от дребното герои, които вземат участие във всички 500 епизода, през цялото време до края и шеговито разясняват, че останалите са пристигнали „ на готово “, когато сериалът към този момент е имал популярност.

Каквото и да си приказваме, обаче една от най-вълнуващите за всички ни тематики е имало ли е освен това с изключение на игра за пред камерите сред актьорите. Разбира се, не получихме безапелационен отговор на този въпрос. Всички са извънредно близки между тях и отхвърлят да има освен това от работа и другарство сред тях. За сметка на това си признават, че секс сцените са се получавали с лекост и не са били компликация за тях. С изключение за Кристиан (Митака), за който интимните подиуми са били непостижими, тъй като е „ доста гнуслив “ и не е желал да се целува с никого. Това е и повода за всички 500 епизода да има тъкмо две подиуми с целувки. 

Виж още: Секси мамче: Калина Кузманова подпали мрежата с минижуп, пай топ и неповторими форми

Между другото, любопитен факт е, че Кристиан, макар че е един най-обичаните лични състави на сериала е бил уволняван на два пъти, поради бурния си манталитет. Но продуцентите са знаели, че сериалът няма да е същият без него и са го прибирали в роля бързо и двата пъти.

Близостта на героите на екран е основала мощни другарства в живота. Теди (Джулия) споделя, че откакто е влезнала в сериала Адриан (Марио) е станал един от най-близките за нея хора и точно той е бил до нея в сложен миг от живота ѝ.

Когато събереш толкоз доста млади и красиви хора на място постоянно се случват и проблеми и не постоянно всеки харесва всеки. Това е напълно в реда на нещата и надалеч не сме очаквали, че сериалът „ София Ден и Нощ “ е изключение. Затова и не се изненадахме, че по коридорите на снимачните площадки са се разнасяли разнообразни клюки и че е имало подиуми, които са се получавали много по-трудно от нормалното.

Спираме до тук, с цел да не издаваме повече от епизода. За да разберете всичко, което ни споделиха Димитър, Калина, Елизабет, Кристиан, Теди и Адриан - гледайте епизод 2, част 1 и част 2 във Vbox7.

Изображение: https://www.instagram.com/kristiankirilov13/, https://www.instagram.com/elizabethfame/, https://www.instagram.com/adrianzurkov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР