Няма спор! В племето на Рибарите в Игри на волята

...
Няма спор! В племето на Рибарите в Игри на волята
Коментари Харесай

Няма да повярвате на кои участници от първия сезон на "Игри на волята" е фен Николай

Няма спор! В племето на " Рибарите " в " Игри на волята " бяха и са най-колоритните участници в шоуто тази година. Припомняме ви Дракона, който бързо развя бялото знаме, макар огромните поръчки. Припомняме ви водача Ивайло с неговите две висши образования. Т.нар. Ботев, Ники и Катя пък са измежду настоящите " колоритни " участници. 

Виж още: Игри на волята роди ненадейно другарство: Малките машинки Симона и Сюзън - неразделни!

Но през днешния ден ще си приказваме за Ники. Обещаваме един ден да ви представим най-култовите му лафове, като сигурно ще включим прасетата, които го слушат като офицери, както и диалога му с петела. Но през днешния ден фокусът е различен и става въпрос за изявление с него, направено от почитател профил на " Игри на волята ".

Виж още: Вайс се извини на Влади поради заканите след елиминирането на Сюзън, само че има неща, на които държи

В изявлението Ники споделя, че схванал за кастинга за шоуто от другар и решил да си опитва шанса. " Изобщо не имах вяра, че ще ми провърни, в случай че би трябвало да съм изцяло прям ", споделя той. Той признава, че рядко гледа реалитита и е почитател на интернационалният формат Сървайвър.

Виж още: Българка бе посетител на Джими Кимъл, влиза в ролята на дъщерята на Борат

Ники е гледал и първия сезон на " Игри на волята " и е имал своите любимци. От мъжете това са Пламен и Веско, тъй като са били почтени играчи и същински мъже. От дамите - Роберта и близначките, тъй като са борбени дами и заслужавали възторженостти за това. 

Виж още: Крехката Сюзън от " Игри на волята " - в клип на Дуа Липа! Вижте участничката, каквато не я познавате!

Що се отнася до бъдещето, Ники си го показва " готино, щастливо и постоянно с обичаните хора ". Е, ние му го пожелаваме от сърце.

Изображение: https://www.instagram.com/nikolai_stefanov1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР