Няма спор - големият злодей в Ергенът беше Виктория Капитонова,

...
Няма спор - големият злодей в Ергенът беше Виктория Капитонова,
Коментари Харесай

Искрена и ранима или студена и жестока: Кое е истинското лице на Виктория Капитонова?

Няма спор - огромният изверг в " Ергенът " беше Виктория Капитонова, която на всичкото от горната страна взе, че и завоюва формата. Но Виктория сега е измежду участниците в " Къщата на инфлуенсърите " и виждаме като че ли различен човек. Каква е в действителност тя?

Именно по този въпрос разсъждаваха Ицака и Цуро във втория епизод на подкаста " Ще си кажат ", отдаден на уеб риалитито " Къщата на инфлуенсърите ". Поводът беше реакцията на Виктория след загубата на дженга. 

Виж още: Златка натри носа на Джизъса с новия от Санторини, двамата с Карен - един за друг 

Ако сте пропуснали, единият тим излъчи точно Виктория да играе против Tattstoner на дженга, само че с боксови ръкавици. Виктория загуби, а след играта я видяхме да плаче. Това беше цялостната диаметралност не репликата " ти през днешния ден плача, през вчерашния ден плача, оня ден плача, всеки ден ревеш ". 

Ицата показа, че в действителност самата игра е траяла 4 часа и половина и в последна сметка страстите са взели връх и точно по тази причина Виктория се е разстроила. 

И Ицата, и Цуро се сплотиха към мнението, че в Къщата гледаме една откровена, същинска Виктория, а това в " Ергенът " като че ли е било по сюжет.

Виж още: Тази панорама чакахме: Лидия яхна мощен джет, банският ѝ не съумя да скрие тази панорама!

Самата Виктория имаше много значим уикенд. В неделя изписаха бебчето, чиято кръстница ще бъде тя. Инфлуенсърката разгласява няколко сторита, от които стана ясно, че то носи име с първа писмен знак М. 

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР