Няма спор - Филип Плейн е любимият дизайнер на всички

...
Няма спор - Филип Плейн е любимият дизайнер на всички
Коментари Харесай

Филип Плейн се похвали: Ще става баща! Приятелката му - с 20 г. по-малка от него

Няма спор - Филип Плейн е обичаният дизайнер на всички плеймейтки и елементарни гъзари в България. Освен това той е и много прелъстителен мъж, като даже Моника Валериева преди време беше по отношение на него. Но родните инстаграм кифли могат да спрат да се надяват на каквото и да е било с дизайнера, защото той ще става татко... още веднъж.

Виж още: Ваня от " Игри на волята " с фантазия - да се види като младоженка! Има обаче един много сериозен проблем 

На фотографията нагоре виждаме половинката му, Лучия Бартоли, която се похвали, че е в много напреднала бременност. Снимката е от вкъщи им в Кан, чиято обилна и леко кичозна декорация демонстрираха преди празниците. 

Както написахме и нагоре, това ще е второ дете за Филип Плейн. Той има наследник, Ромео, от предходна връзка на дизайнера. Плейн обаче не може да влезе в ролята на татко, защото майката на Ромео, моделката Фернанда Ригон избира детето им рядко да вижда татко си - решение, което дизайнерът нееднократно е определял като грубо и незаслужено.

Виж още: Национален рекордьор, продуцент и трапър: Сузанита най-сетне сподели гаджето си

Що се отнася до Лучия Бартоли, за нея това ще е първо дете. Тя е на 23 година (с цели 20 по-малко от Филип Плейн) и като цяло е онлайн моделка. Има канал в YouTube, както и профил в OnlyFans, където обаче не се разсъблича, а просто си приказва със самотни мъже. 

Изображение: https://www.instagram.com/philippplein/
https://www.instagram.com/xluciabartoli/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР